ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΠΑΣ

Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός εναντίον του ΠΑΣ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναγκαστικά λόγω τραυματισμών και προκειμένου να μοιραστεί ο χρόνος συμμετοχής, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να υποδεχθεί αλλαγμένος τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αλλαγές στην ενδεκάδα προανήγγειλε ο Αντρέα Στραματσόνι και φαίνεται πως σχεδιάζει να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με μικρό ή με καθόλου χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής. Άλλωστε, τα παιχνίδια θα αποκτήσουν μεγαλύτερη συχνότητα και ο Ιταλός θα αναγκαστεί να ανοίξει το ροτέισον.

Κάποιες αντικαταστάσεις είναι αναγκαστικές και κάποιες άλλες αφορούν αποφάσεις του Στραματσόνι. Για παράδειγμα, ο Κουτρουμπής εξακολουθεί να πονάει και αναμένεται να προφυλαχθεί, ενώ ο εξαντλημένος από τη γαστρεντερίτιδα Λεντέσμα, ίσως χρειαστεί να αναρρώσει πλήρως.

Ο Εμποκού και ο Κουλιμπαλί, οι δύο από τις τρεις μεταγραφές της 31ης Αυγούστου περιμένουν για να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ο Βιγιαφάνιες χρειάζεται περισσότερα λεπτά για να αποκτήσει ρυθμό και ο Σάμπα μπορεί να βελτιωθεί μέσω των αγώνων.

Καταρχάς, ο Στραματσόνι θα επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα και θα επιλέξει εάν θα χρησιμοποιήσει τρεις χαφ και τρεις επιθετικούς ή τέσσερις και δύο. Από εκεί και πέρα, αναλόγως θα προσαρμόσει τις επιλογές του για την ενδεκάδα, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες του ματς.

Μία πιθανή ενδεκάδα είναι ο Στιλ στην εστία, οι Κουλιμπαλί, Μολέντο, Σάμπα, Χουλτ στην τετράδα της άμυνας, οι Ζέκα, Λουντ και Γουακάσο στην τριάδα της μεσαίας γραμμής και οι Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Εμποκού στην επιθετική τριπλέτα.

Γουακάσο: "Να κερδίσουμε την Κυριακή"

Εξάλλου, ο Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος πήρε κόκκινη στον αγώνα με τον Άγιαξ, ανέφερε στη "Live Sport": "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Κι εμείς έχουμε καλή ομάδα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Η ήττα και τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Προσωπικά δεν κατηγορώ κανέναν για το αποτέλεσμα, φταίμε όλοι.

Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να ξυπνήσουμε μετά την ήττα. Να κερδίσουμε την Κυριακή για να συνεχίσουμε με καλύτερη ψυχολογία".

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης μετά το κακό ξεκίνημα στον όμιλο, τόνισε: "Πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για να πάρουμε την πρόκριση. Ήταν απλά το πρώτο ματς, έχει πολύ δρόμο ακόμη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ