ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός εναντίον της Βέροιας

Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός εναντίον της Βέροιας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Στιλ, Κοτσόλης, Πράνιτς και Εσιέν έμειναν εκτός της αποστολής του Παναθηναϊκού, με τον Στραματσόνι να συμπεριλαμβάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Πράξη τα λεγόμενα του έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος συμπεριέλαβε αρκετούς αναπληρωματικούς στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Βέροια, την Κυριακή (3/4) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Με αποκορύφωμα τους τερματοφύλακες, ο Ιταλός προπονητής άφησε εκτός τους Στιλ και Κοτσόλη, τους δύο βασικούς του στη Superleague και στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς και τους έμπειρους Πράνιτς και Εσιέν.

Την 20άδα του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Σάντσεθ, Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ και Λέτο.

Εκτός αποστολής έμειναν για τακτικούς λόγους οι Στιλ, Κοτσόλης, Πράνιτς, Εσιέν, Βλάχοδήμος Π., Χουχούμης, οι αντιμετωπίζοντες ιατρικά προβλήματα, Μολέντο και Κουτρουμπής, και οι τιμωρημένοι Μπεργκ και Βιγιαφάνιες, καθώς και οι νεαροί Στάικος, Ευαγγέλου, Λάμπρου και Βασίλης Αγγελόπουλος.

Από εκεί και πέρα, στην προπόνηση του Σαββάτου (2/4) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, «κορόιδο» ανοίγματα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. O Κουτρουμπής απουσίασε λόγω ίωσης, ενώ ο Μολέδο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ