ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Αλαφούζο στο ΔΣ της Superleague

Με Αλαφούζο στο ΔΣ της Superleague
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να ηγηθεί της εκπροσώπησης του Παναθηναϊκού στο ΔΣ της Superleague. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ για το πως θα τοποθετηθεί στη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Την Τετάρτη (12/8) η Superleague έχει προγραμματίσει συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου και σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, προκειμένου να διευθετηθούν μία σειρά από ζητήματα, με σημαντικότερα την επικύρωση της βαθμολογίας και τη σύμβαση της κεντρικής χορηγίας.

Στις διαδικασίες θα εκπροσωπηθεί και ο Παναθηναϊκός, παρότι δεν έχουν αρθεί οι ενστάσεις των διοικούντων για τον πρόεδρο, Γιώργο Μποροβήλο. Όμως, τα στελέχη της ΠΑΕ επιθυμούν να αναδείξουν τις προτάσεις που έχουν καταθέσει για τη βελτίωση του προϊόντος και θα δώσουν το "παρών".

Προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές, αφού, εκτιμούν ότι με τους αλόγιστους δανεισμούς από τον Ολυμπιακό σε άλλες ομάδες, δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και αλλοιώνεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Τις θέσεις του Τριφυλλιού αναμένεται να παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα παραστεί στη συνεδρίαση. Ο Αλαφούζος γνωρίζει ότι οι συσχετισμοί στο συμβούλιο δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, αλλά έχει αποφασίσει να εκθέσει τα κακώς κείμενα στον Συνεταιρισμό, κατά την προσωπική του άποψη.

Απομένει να φανεί σε ποιους τόνους θα κινηθεί η τοποθέτηση του Αλαφούζου, αφού, οι εισηγήσεις που έχει δεχτεί είναι να μιλήσει με συναινετικό ύφος και να αποφύγει χαρακτηρισμούς ή εκφράσεις που θα δημιουργήσουν ένταση.

Ο ίδιος επιθυμεί να θίξει το πρόβλημα και να πείσει άπαντες ότι είναι προς το μακροπρόθεσμο συμφέρον όλων, να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Για αυτό, το πιθανότερο είναι ότι θα το προσεγγίσει με μετριοπάθεια και αποφεύγοντας τις αναφορές που θα προκαλέσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ