ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 4-3-3 και Αυλωνίτη βασικό ο Παναθηναϊκός

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ουζουνίδης επέλεξε το 4-3-3 για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ με τους Αυλωνίτη και Χατζηγιοβάνη να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο τραυματισμός του Γιάννη Μυστακίδη αναγκάζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να αλλάξει σύστημα στον Παναθηναϊκό και για το ματς με την ΑΕΛ ο 49χρονος τεχνικός επιλέγει το 4-3-3 και θα χρησιμοποιήσει τους Αυλωνίτη και Χατζηγιοβάνη στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ. Αντίθετα ο Ουζουνίδης επέλεξε να αφήσει στον πάγκο και τον Κολοβέτσιο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Bλαχοδήμο, Γιοχάνσον, Ινσούα, Αυλωνίτη, Οικονόμου, Κουλιμπαλί, Κάτσε, Λούντ, Τζανδάρη, Χατζηγιοβάνη, Δώνη.

Στο 4-3-3 με το οποίο θα αγωνιστεί το τριφύλλι ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα γκολπόστ με τους Γιόχανσον και Ινσούα στα δυο άκρα ενώ οι Αυλωνίτης, Οικονόμου θα είναι τα δυο στόπερ. Στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Κάτσε, Τζανδάρης και Λουντ ενώ στην τριάδα της επίθεσης δεξιά θα παίξει ο Κουλιμπαλί, αριστερά ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Δώνης. Σε φάση άμυνας δεν αποκλείεται το σύστημα του Παναθηναϊκού να μετατρέπεται σε 4-5-1.

Και στον πάγκο θα είναι οι Διούδης, Μουνιέ, Κολοβέτσιος, Στάικος, Ευαγγέλου, Μπουζούκης, Πίσπας ενώ εκτός 18άδας έμειναν οι Κουντουριώτης, Μαυρομάτης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ