ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 20 παίκτες στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Με 20 παίκτες στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Με μία απουσία της τελευταίας στιγμής ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μία απουσία της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Γιάννη Αναστασίου μετά την προπόνηση του Σαββάτου (24/10). Ο Σέρχιο Σάντσεθ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και παρέμεινε στην Αθήνα, ενώ τη θέση του στην 20μελη αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ πήρε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Ο Ισπανός δεν ήταν βασικός στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος μπορούσε να δώσει λύσεις στην Τούμπα και θεωρείται απώλεια.

Εκτός έμεινε ο Νίκος Καλτσάς, καθώς και οι Μπούρμπος, Δώνης και Χουχούμης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για αυτό το ματς, ο ανέτοιμος Βέμερ και οι τραυματίες Εσιέν και Κότσαρης.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τη Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπεργκ.

Δούλεψε σε άμυνα και επίθεση

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Αναστασίου να δουλεύει στην επιθετική και στην αμυντική τακτική στην προπόνηση του Σαββάτου στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, κυκλοφορία μπάλας, αμυντική λειτουργία και επιθετική ανάπτυξη.

Ο Μέντες έκανε ατομικό και θεραπεία, ενώ Εσιέν, Ταμπάκης και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ