ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 20 η αποστολή για την Τσβόλε

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΓΟΥΑΚΑΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΓΟΥΑΚΑΣΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι συμπεριέλαβε 20 παίκτες στην αποστολή για το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσβόλε, μαζί με τον Μουμπάρακ Γουακάσο.

Μία πρώτη εικόνα από τον Μουμπάρακ Γουακάσο θα αποκτήσουν οι φίλοι του Τριφυλλιού, αφού ο Γκανέζος χαφ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το φιλικό παιχνίδι (20/7) με την Τσβόλε. Ο Στραματσόνι θα τον χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα, ανάλογα με τη διάταξη που θα επιλέξει πριν τη σέντρα.

Συγκεκριμένα, για το ματς της Τετάρτης (20/7) την 20άδα απαρτίζουν οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Μέστο, Ρέις, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Νάνο, Ζέκα, Λουντ, Κουτρουμπής, Στάικος, Λεντέσμα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Γουακάσο, Ιμπάρμπο και Μπεργκ.

Αποκλείστηκαν οι Λέτο, Τελάντερ, οι οποίοι δεν είναι έτοιμοι, ενώ υπολογίζεται ο Βιγιαφάνιες, παρά τον τραυματισμό της Κυριακής και το γεγονός ότι έπαιξε 60 λεπτά στο φιλικό της Δευτέρας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι αποκλείστηκαν από την αποστολή, καθώς και οι πέντε "κομμένοι", θα προπονηθούν στο "Γεώργιος Καλαφάτης" στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (20/7).

Το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών στην προπόνηση της Τρίτης (19/7) περιλάμβανε ζέσταμα, «κορόιδο» και «στημένα». Οι Λέτο και Τελάντερ συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ