ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 19 παίκτες στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Με 19 παίκτες στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί εναντίον της Παναχαϊκής με στόχο τη νίκη, προκειμένου να προκριθεί μαθηματικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Με 19 παίκτες στην Πάτρα, έμειναν Αθήνα οι Χουχούμης, Δώνης, Μπούρμπος.

Στην Πάτρα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (2/12) η αποστολή του Παναθηναϊκού, για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, το οποίο θα διεξαχθεί το την Πέμπτη (3/12, 19:30) στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Στην πρωτεύουσα της Αχαΐας ταξίδεψαν 19 ποδοσφαιριστές, τους οποίους επέλεξε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την τελευταία προπόνηση στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Μετά τη νίκη του Λεβαδειακού επί της Κέρκυρας, ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη - δεύτερη συνεχόμενη στον ομιλο - για να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση του. Το Κύπελλο είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος για μία διάκριση σε μία σεζόν που εξελίσσεται πολύ άσχημα και αυτό επισημάνθηκε στους παίκτες.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι Κοτσόλης, Κότσαρης, Γιαννακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Πράνιτς, Λουντ, Καρέλης, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Αγγελόπουλος Β. και Λάμπρου.

Ο Ταυλαρίδης έμεινε στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκουραστεί, όπως και οι Μπούρμπος και Δώνης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ο αποκλεισμός του Χουχούμη. Φυσικά, αποκλείστηκαν οι τραυματίες Πέτριτς, Ατζαγκούν και Βέμερ, καθώς και ο ανέτοιμος Τελάντερ, αλλά και ο Εσιέν ο οποίος ακόμα χρειάζεται χρόνο.

Στην προπόνηση, το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών είχε ζέσταμα, παιχνίδι και στημένες φάσεις.Οι Ατζαγκούν, Πέτριτς και Βέμερ έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ