ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 19 παίκτες ο Παναθηναϊκός στη Βέροια

Με 19 παίκτες ο Παναθηναϊκός στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τη Βέροια και ενεργοποιεί τις εναλλακτικές επιλογές του ρόστερ λόγω των απουσιών.

Με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και χωρίς τρίτο γκολκίπερ, θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στη Βέροια για το παιχνίδι της Δευτέρας (24/10)! Ο Αντρέα Στραματσόνι ανακοίνωσε την επιλογές του μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Κυριακής (23/10) στο "Γεώργιος Καλαφάτης".

Την 19άδα απαρτίζουν οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουλιμπαλί, Μέστο, Χουλτ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ, Χουχούμης, Λουντ, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Βιγιαφάνιες, Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι, Εμποκού, Μπουμάλ, Ρέις.

Ο Μουμπάλ τίθεται στη διάθεση του Ιταλού για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ενώ ο Ρέις επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται ως βασικοί, ωστόσο ο Στραματσόνι θα τους χρειαστεί σε ένα χρονικό διάστημα με πολλές απουσίες.

Οι Ζέκα, Λεντέσμα και Σάμπα έκαναν θεραπεία, ο Ξενόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Στάικος απουσίασε λόγω πνευμονίας. Οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα και παιχνίδι.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ