ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με 12 παίκτες η προετοιμασία για τον Αστέρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι τιμωρίες και οι τραυματισμοί περιορίζουν δραματικά τις επιλογές του Ουζουνίδη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα.

Με δώδεκα έμπειρους έχει ξεμείνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το σαββατιάτικο (10/3) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα. Οι απουσίες λόγω τιμωριών και τραυματισμών σε ένα ούτως ή άλλως αποψιλωμένο ρόστερ, μειώνουν δραματικά τις επιλογές του 50χρονου προπονητή.

Καταρχάς, ο Ουζουνίδης δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Κάτσε, Βλαχοδήμο και Οικονόμου και τους τραυματίες Άλτμαν, Μολίνς και Λουτσιάνο. Ανέτοιμοι, αλλά πιθανόν να συμπεριληφθούν στην αποστολή εξαιτίας των συνθηκών, είναι οι Μυστακίδης και Κότσαρης.

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Ουζουνίδη θα τεθούν οι Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ινσούα, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Μουνιέ, Λουντ, Χατζηγιοβάνης, Δώνης και Κουλιμπαλί. Δηλαδή, ενδεκάδα και μία αλλαγή... Ακόμα, στην 18άδα θα συμπεριληφθούν οι Στάικος, Ευαγγέλου και Πίσπας και ίσως οι Μυστακίδης και Κότσαρης.

Φυσικά, ο Ουζουνίδης μπορεί να πάρει ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 για να συμπληρώσει 18άδα και σίγουρα κάποιους θα καλέσει. Ωστόσο, επειδή οι Νέοι διεκδικούν τον τίτλο στην κατηγορία τους, ο Ουζουνίδης δεν επιθυμεί να "αδειάσει" το τμήμα από λύσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ