ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαζί με τους κορυφαίους ο Ζιλμπέρτο στο Άρσεναλ-Μίλαν

Μαζί με τους κορυφαίους ο Ζιλμπέρτο στο Άρσεναλ-Μίλαν

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, έλαβε μέρος στο σπουδαίο φιλανθρωπικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Λονδίνο και το Emirates Stadium ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μίλαν μαζί με πρώην αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. (PICS & VIDS)

Ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ και της Μίλαν βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο πρώην άσος των πράσινων είχε κληθεί να λάβει μέρος στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε το ίδρυμα της Άρσεναλ στο Emirates Stadium με τα έσοδα να πηγαίνουν σε παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τη Σομαλία, την Ιορδανία και το Λονδίνο.

Ο Ζιλμπέρτο έπαιξε μαζί με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του στους "κανονιέρηδες" και αστέρες της Άρσεναλ όπως ο Πιρές, ο Λιούνμπεργκ, ο Πετίτ, ο Κανού και φυσικά κόντρα σε μεγάλους παίκτες της Μίλαν όπως οι Καφού, Κοστακούρτα, Μαλντίνι, Ντι Κάνιο, Ντεσαγί, Μπόμπαν, Βιέρι, Ντίντα, Μαλντίνι και άλλοι.

Μάλιστα ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Άρσεναλ και είχε μια καλή στιγμή να σκοράρει μετά από κούρσα πενήντα μέτρων.

Για την ιστορία το φιλικό έληξε 4-2 υπέρ της Άρσεναλ με τον Κανού να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Πιρές να σημειώνει το τέταρτο γκολ ενώ για την Μίλαν σκόραρε και τα δυο γκολ ο Βιέρι.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σίμαν, Γούιντερμπερν, Κιόν, Πιρές, Τουρέ, Λιούνμπεργκ, Όβερμαρς, Πάρλορ, Πετίτ, Ζιλμπέρτο, Χόιτ.

Λέμαν, Σιγκάν, Λίμπαρ, Γκριμάντι, Μπόα Μόρτε, Κανού.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Καφού, Αλμπερτίνι, Κοστακούρτα, Ντι Κάνιο, Ντεσαγί, Φαβάλι, Μπόμπαν, Αμπροσίνι, Σερζίνιο, Βιέρι.

Ντίντα, Μαλντίνι, Μασάρο, Σιμόνε, Καρμπόνε, Μπα, Σίμιτς, Εράνιο, Πάνκαρο.




TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ