ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυροκουκουλάκης: "Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos"

Μαυροκουκουλάκης: "Η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης ανέλαβε επίσημα την προεδρία της ΠΑΕ, ενώ ο Δημήτρης Μπαλτάκος διατηρήθηκε στο ΔΣ ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Με 7 μέλη το νέο σχήμα.

Επισημοποιήθηκε η ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη. Μετά τη Γενική Συνέλευση των μετόχων το πρωί της Παρασκευής (21/4), συγκροτήθηκε νέο επταμελές διοικητικό συμβούλιο, με τον Γιάννη Αλαφούζο να αφήνει τη θέση του προέδρου και παραμένει απλό μέλος.

Το ΔΣ θα έχει 7 μέλη, έναντι 11 του προηγούμενου και πλην των Αλαφούζου, Μαυροκουκουλάκη, το στελεχώνουν ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος φέρει την ιδιότητα του αντιπροέδρου, οι Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης και ο Δημήτρης Μπαλτάκος, ο οποίος εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη.

Αποχώρησαν ο Στράτος Σωπήλης, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ο Σάββας Παπαδόπουλος και ο Απόστολος Κασκάνης, ο οποίος παραμένει υπεύθυνος ασφαλείας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ MR MANOS

Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, που θα κατέχει και το πόστο του διευθύνοντα συμβούλου, ανέφερε: " Το πόστο του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποτελεί τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Με την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από τη θητεία μου σχεδόν σε όλες τις διοικητικές θέσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς και από την πολυετή διαδρομή μου σε FIFA- UEFA και στα γήπεδα όλου του κόσμου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά με τις παναθηναϊκές δυνάμεις συστρατευμένες θεωρώ ότι η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos".

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του "τριφυλλιού":

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Μάνος Μαυροκουκουλάκης

Αντιπρόεδρος: Βασίλης Κωνσταντίνου

Μέλη: Γιάννης Αλαφούζος, Αγησίλαος Τουμαζάτος, Γιάννης Παναγιωτίδης, Δημήτρης Γούναρης, Δημήτρης Μπαλτάκος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ