ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυρίας όπως ο Νίνης για τον Παναθηναϊκό

Μαυρίας όπως ο Νίνης για τον Παναθηναϊκό

Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι επιμένουν ότι ο Χάρης Μαυρίας θα λύσει το συμβόλαιο του με τη Σάντερλαντ και θα ενταχθεί ετεροχρονισμένα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού του 2015 ολοκληρώθηκε και η παραμονή του Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του, δεν συνέβη. Ωστόσο, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις και ο διεθνής εξτρέμ να αφιχθεί στην Αθήνα, έστω και ετεροχρονισμένα.

Προς το παρόν, ο Μαυρίας προπονείται με τις ρεζέρβες της Σάντερλαντ και αναμένει την κατάληξη για την αποδέσμευση του, ώστε να εξετάσει τις προοπτικές για την καριέρα του.

Σύμφωνα με τους Άγγλους ρεπόρτερ, η πρόθεση της διοίκησης είναι ο Μαυρίας να αποδεσμευτεί, μαζί με άλλους 4 ποδοσφαιριστές και να εξοικονομηθούν τα χρήματα που προβλέπονται στα συμβόλαια τους. Στους 5 παίκτες έχει προταθεί να τερματίσουν τη συνεργασίας τους χωρίς να αποζημιωθούν και να επιλέξουν την επόμενη ομάδας τους.

Ο 21χρονος επιθετικός φέρεται να έχει συναινέσει στην απελευθέρωση του, αλλά ζήτησε ένα μέρος των χρημάτων που θα λάμβανε για τη σεζόν 2015-2016. Οι ιθύνοντες της Σάντερλαντ δεν συναίνεσαν και του διεμήνυσαν ότι θα προπονείται με τις ρεζέρβες μέχρι να αλλάξει γνώμη.

Πάντως, οι Άγγλοι δημοσιογράφοι εκτιμούν ότι θα επιτευχθεί συμφωνία και ο Μαυρίας θα αποχωρήσει με μία μικρή αποζημίωση. Μόλις συμβεί κάτι τέτοιο, επισημαίνουν, θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία που έχει με τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού.

Πρακτικά, θα πρόκειται για μία νέα περίπτωση Νίνη, όταν ο 25χρονος χαφ είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ το φθινόπωρο του 2014 και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής την 1η Ιανουαρίου του 2015. Κοινώς, θεωρούν ότι ο Μαυρίας θα ενταχθεί στο ρόστερ τους επόμενους μήνες και θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου την 1/1/2016!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ