ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυρίας: "Μιλάμε για να μείνω"

Μαυρίας: "Μιλάμε για να μείνω"
Μαυρίας INTIME SPORTS

Ο Χάρης Μαυρίας στάθηκε στην αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού και το μέλλον του.

"Η ομάδα έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε να δείξει στα πλέι οφ και σήμερα ολοκληρώσαμε το έργο μας. Μπορεί πλέον να μην υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως από κει και πέρα πρέπει να παρουσιάζουμε καλή εικόνα ακόμα και σε φιλικά.

Κι αυτό θα κάνουμε στα επόμενα δύο παιχνίδια", είπε αρχικά ο νεαρός άσος.

Για την αγωνιστική ανάταση του Παναθηναϊκού, είπε: "Κάναμε κοιλιά, όμως είδαμε τα λάθη μας, δουλέψαμε πολύ και ξέραμε πως έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Σ’ αυτά τα παιχνίδια δεν υπήρχε πισωγύρισμα, έπρεπε να ‘μαστε στο 100% έτοιμοι. Δουλεύουμε πολύ στην τακτική στην προπόνηση και πολλά απ’ αυτά που κάνουμε, βγαίνουν στο χορτάρι. Στην άμυνα δεν δεχθήκαμε κανένα γκολ κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό".

Για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Είναι σημαντικό που η ομάδα έχει ήδη κινηθεί μεταγραφικά, για να μπορέσουν οι παίκτες να ‘ναι απ’ την αρχή. Είναι κομβικό αυτό, θα φανεί και μετά στο γήπεδο.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ευκαιρίες, πρέπει να τις πιάνουμε. Θα υπάρξουν συζητήσεις για να δούμε τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό. Αυτό που μπορώ να πω μόνο είναι ότι υπάρχουν συζητήσεις ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ