ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυρίας: "Η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει"

Μαυρίας: "Η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει"
Μαυρίας INTIME SPORTS

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Χάρης Μαυρίας μίλησε στον Μπάμπη Τσιμπίδα και στην εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» του Sport24 radio 103,3 για την απόδοση του ίδιου και του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Σουπερλίγκα, αλλά και για το μέλλον του στους πράσινους.

O Χάρης Μαυρίας μίλησε στον Μπάμπη Τσιμπίδα και στην εκπομπή «Πάμε αποδυτήρια» για την απόδοση του ίδιου και του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ της Σουπερλίγκα, αλλά και για το μέλλον του στους πράσινους.

Για την απόδοσή του στα πλέι οφ: "Είχα την ατυχία να τραυματιστώ στα μέσα Απριλίου. Έγινε καλή δουλειά στην αποθεραπεία. Ήμουν συγκεντρωμένος και έκανα όσα μου ζήτησε ο προπονητής μου. Όταν μας δίνεται η ευκαιρία να παίξουμε, πρέπει να δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο."

Για την αφαίρεση βαθμών μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον αντίκτυπο που είχε στην ομάδα: "Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ενδιαφερόμαστε μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα μέσα στο γήπεδο απέδειξε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την πρωτιά. Αυτός άλλωστε είναι πάντα ο στόχος του Πααθηναϊκού. Σίγουρα υπήρχε απογοήτευση λόγω της αφαίρεσης βαθμών, αλλά στα πλέι οφ δείξαμε δυνατοί και κάναμε τη δουλειά μας."

Για την απόδοση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ: "Δουλέψαμε πολύ και δείξαμε υπομονή σε αυτά τα παιχνίδια. Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Έχει αλλάξει τελείως η νοοτροπία της ομάδας . Η ομάδα έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή."

Για το αν θα μείνει στον Παναθηναϊκό: "Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ η ομάδα. Δεν είναι μόνο στο χέρι μου το αν θα μείνω. Θα υπάρξουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και θα βρεθεί μια λύση τις επόμενες εβδομάδες."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ