ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ματίας στο Sport24.gr: "Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Παναθηναϊκός"

Ματίας στο Sport24.gr: "Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Παναθηναϊκός"

Ο Μάρκο Ματίας μπορεί να έχει προταθεί ως ελεύθερος στους πράσινους και η περίπτωση του να παρουσιάζει ενδιαφέρον αλλά ακόμα όπως δηλώνει ο ίδιος αποκλειστικά στο Sport24 δεν έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον οποίο όμως ξέρει πάρα πολλά από τον Ζέκα.

Η περίπτωση του 25χρονου Μάρκο Ματίας που μένει ελεύθερος από την Γκιμαράες στο τέλος του Ιουνίου ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον Παναθηναϊκό με βάση πληροφορίες από την Πορτογαλία. Μια άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση αν αναλογιστούμε ότι ο γεννημένος στις 10 Μαίου 1989 και διεθνής με την U21 της Πορτογαλίας προέρχεται από μια σούπερ χρονιά.

Ο Ματίας είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ δεξί και αριστερό όσο και πίσω από τον επιθετικό αλλά και δίπλα στον επιθετικό σε περίπτωση που η ομάδα αγωνίζεται με δυο στράικερ. Σε ότι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός ότι έχει προταθεί στους πράσινους και στον Νίκο Νταμπίζα αλλά έως εκεί.

Στο τριφύλλι δεν έχουν ακόμα ασχοληθεί με την συγκεκριμένη περίπτωση και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι θα ασχοληθούν κιόλας αν και ο Ματίας όπως δηλώνει στο Sport24 θα τον ενδιέφερε η προοπτική του Παναθηναϊκού για τον οποίο γνωρίζει αρκετά πράγματα από τον Ζέκα με τον οποίο έχει καλή σχέση.

Θα πρέπει όμως να σημειώσουμε ότι επειδή μένει ελεύθερος και προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν το όνομα του έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες από την Πορτογαλία με τις Μπράγκα και Σπόρτινγκ, να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, την Ισπανία ακούστηκε μέχρι και για την Σεβίλλη, την Γαλλία και την Πολωνία. Ας δούμε όμως τι είπε ο ίδιος αποκλειστικά στο Sport24.gr

Καλησπέρα Ματίας σου τηλεφωνούμε από την Ελλάδα καθώς γράφτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για σένα;
"Δεν ξέρω κάτι πέρα από αυτό που μου λέτε. Δεν έχω κάποια πρόταση στα χέρια μου, ούτε εγώ ούτε ο μάνατζερ μου από τον Παναθηναϊκό".

Γνωρίζεις τον Παναθηναϊκό;
"Φυσικά μου έχει μιλήσει ο Ζέκα αρκετά για τον Παναθηναϊκό καθώς γνωριζόμαστε και ξέρω ότι αγωνίζεται εκεί πέρα".

Θα σε ενδιέφερε η προοπτική του Παναθηναϊκού;
"Ναι φυσικά και θα με ενδιέφερε αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχω κάποια πρόταση στα χέρια μου".

Τι ξέρεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο;
"Δεν παρακολουθώ το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά ξέρω ότι παίζουν αρκετοί ποιοτικοί παίκτες και θα ήθελα να παίξω στην Ελλάδα".

Όπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι ο Ματίας πολύ δύσκολα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πορτογαλία καθώς θα θελήσει να εξαργυρώσει την πολύ καλή χρονιά που έκανε με μια μεταγραφή σε μια καλύτερη ομάδα και ένα καλύτερο πρωτάθλημα και φυσικά με περισσότερα πράγματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λεγόμενα του Λουίς Άλβες, μάνατζερ του Ματίας, με τον οποίο επίσης ήρθε σε επαφή το Sport24.gr και σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον πελάτη του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ