ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάθε μπάλα, ζήσε το όνειρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Μάθε μπάλα, ζήσε το όνειρο στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν στις σχολές ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Αφρική που λειτουργούν υπό την αιγίδα της πράσινης ΠΑΕ.

Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι συνεργαζόμενες ακαδημίες του τριφυλλιού σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Αφρική θα δέχονται εγγραφές μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου. Οι "Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού" λειτουργούν υπό την αιγίδα των πράσινων και την εποπτεία του διευθυντή ποδοσφαίρου Gilberto Silva ο οποίος και αναμένεται να παραβρεθεί στα τελικά τουρνουά που θα γίνουν στην διάρκεια της σεζόν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Έως τις 20 Σεπτεμβρίου διαρκούν για τη σαιζόν 2016/17 οι εγγραφές στις «Σχολές Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού». Πρόκειται για το μεγάλο Δίκτυο 48 ποδοσφαιρικών ακαδημιών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και Κύπρο, Αμερική και Αφρική, που λειτουργεί υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και την γενική εποπτεία του Διευθυντή Ποδοσφαίρου της Gilberto Silva.

Τα ιδανικά και η φιλοσοφία του Συλλόγου που εισάγαγε το ποδόσφαιρο στην ελληνική κοινωνία και δημιούργησε τις πρώτες Ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, αντανακλούν διαχρονικά στο Δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού.

Οι σύγχρονες μέθοδοι προπόνησης, η αθλητική ψυχολογία και o σχεδιασμός υπηρεσιών υψηλού επιπέδου καθορίζουν τον τρόπο λειτουργίας των Σχολών που απασχολούν συνολικά 130 καταρτισμένους προπονητές σε 120 προπονητικά τμήματα.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά, χτίζουμε από γενιά σε γενιά την αθλητική κοινότητα του Παναθηναϊκού, μέσα από προγράμματα για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, από 5 έως 15 ετών.

Είμαστε κοντά σε κάθε τους βήμα και οικοδομούμε μία σχέση αμφίδρομης εμπιστοσύνης με σκοπό να τα βοηθήσουμε γίνουν καλύτεροι Αθλητές και καλύτεροι Άνθρωποι, να μάθουν μπάλα και να ζήσουν το όνειρο!

Τα προγράμματα απευθύνονται όχι μόνο στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές που ονειρεύονται να προχωρήσουν στην Ακαδημία, ακόμα και στην Α’ Ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και σε κάθε παιδί που απλά θέλει να απολαύσει την χαρά του παιχνιδιού, να κάνει νέες φιλίες και ζήσει από κοντά μια μοναδική εμπειρία και να ασκηθεί σε ένα ενεργό τρόπο ζωής.

Στόχος μας είναι οι γονείς να αισθάνονται σίγουροι για τη δημιουργική ενασχόληση των παιδιών τους, οι προπονητές να καθοδηγούν την εξέλιξη των μικρών και ο Σύλλογος να συμβάλλει ώστε μία ακόμη ποδοσφαιρική γενιά να ανταποκριθεί στις σύγχρονες προκλήσεις μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 210 6470970 (εσωτερικό 3) από τις 9:00 έως τις 17:00. Υπεύθυνος Επικοινωνίας κος Σταμάτης Αργύρης.

Μπορείτε να δείτε τον Χάρτη με το Δίκτυο των Σχολών στο http://www.pao.gr/akadimies/soccer-schools"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ