ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαθαίνει για την παραμονή του ο Χουχούμης

Μαθαίνει για την παραμονή του ο Χουχούμης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Διαμαντής Χουχούμης θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τερνάνα με την Ατλέτικο Όρτε και έπειτα θα περιμένει την απόφαση για τον δανεισμό του.

Εάν θα παραμείνει στην Ιταλία ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, θα μάθει ο Διαμαντής Χουχούμης στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (30-31/7)! Ο 22χρονονος αριστερός μπακ-χαφ την Παρασκευή (29/7) θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τερνάνα με την Ατλέτικο Όρτε, για να αξιολογηθεί οριστικά από τον προπονητή, Κριστιάν Πανούτσι.

Έπειτα, θα έχει συνάντηση με τον παλαίμαχο Ιταλό και τους διοικούντες, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους. Οι άνθρωποι της Τερνάνα δείχνουν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Χουχούμη, αλλά δεν μπορεί να προβλεφθούν οι αποφάσεις τους.

Μοναδική περίπτωση να αναβληθεί το ραντεβού είναι οι εξελίξεις στην Τερνάνα, αφού το βράδυ της Πέμπτης (28/7) παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής, Αλεσάντρο Καπίζι. Οπότε, ίσως ακυρωθούν οι συναντήσεις, έως ότου οριστεί ο αντικαταστάτης ο οποίος θα χειριστεί τις τρέχουσες υποθέσεις.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Χουχούμης θα μείνει στην Ιταλία μέχρι τη Δευτέρα (1/8) και θα περιμένει ενημέρωση. Το ίδιο ισχύει για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Αντρέα Στραματσόνι, οι οποίοι θέλουν να πληροφορηθούν τι μέλει γενέσθαι με τον Χουχούμη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ