ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

“Μαρίνο, μείνε, μην διαλυθούμε!”

“Μαρίνο, μείνε, μην διαλυθούμε!”

Σε κάθε περίπτωση είναι καταδικαστέα κάθε μορφή βίας, όπως αυτή που ασκήθηκε σήμερα από λιγοστούς οπαδούς του Παναθηναϊκού εναντίον του Χρήστου Παναγόπουλου στα γραφεία της ΠΑΕ. Οι ίδιοι αποθέωσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και του ζήτησαν να μην παραιτηθεί για να μην διαλυθεί η ομάδα. Ποιες οι προθέσεις του 49χρονου τεχνικού.

Ο Παναθηναϊκός ήδη αναζητεί τον διάδοχο του Νίκου Λυμπερόπουλου στο πόστο του τεχνικού διευθυντή με στόχο ο αντικαταστάτης του "Λύμπε" να έχει αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης συζητά στα γραφεία της ΠΑΕ με τον Χρήστο Παναγόπουλο για τις επόμενες μέρες του Παναθηναϊκού.

Μέρες οι οποίες είναι αβέβαιες, καθώς ο βασικός λόγος παραίτησης του Λυμπερόπουλου ήταν η έλλειψη... στοχειώδους ρευστού και όλα όσα συνέβησαν στην υπόθεση του Μπεργκ. Ο Λυμπερόπουλος δεν βρισκόταν σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και όταν έγινε το "ντου" από τους λιγοστούς οπαδούς βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση Παναγόπουλου - Ουζουνίδη. Οι οπαδοί που επιτέθηκαν στο ανώτατο στέλεχος της ΠΑΕ ήταν οι ίδιοι που φώναζαν στον προπονητή "Μαρίνο, μείνε, μην διαλυθούμε"!.

Όλα είναι ρευστά, αλλά αρχική πρόθεση του Ουζουνίδη είναι να μην παραιτηθεί. Πιθανότατα θα ζητήσει εγγυήσεις για τη βιωσιμότητα της εταιρείας και μια... αξιοπρεπή ομάδα, αυτές όμως στην πραγματικότητα δεν μπορεί να τις δώσει ούτε ο Χρήστος Παναγόπουλος, ούτε κάποιο άλλο στέλεχος της ΠΑΕ. Μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος!

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται στο εξωτερικό και αναμένεται το βράδυ στην Ελλάδα. Συνέντευξη Τύπου δεν έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο ή κάποια άλλη μέρα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ωστόσο, είναι πιθανό να συναντηθεί και να συζητήσει από κοντά με τον Ουζουνίδη, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να κρατούμε μικρό καλάθι για τις - μέρα με τη μέρα - εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Οχι μόνο σε επίπεδο στελεχών, αλλά και στο δοικητικό πεδίο, που είναι και το σημαντικότερο. Τη Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία και το καζάνι βράζει...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ