ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαρινάκης: "Στη Λιέγη έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής"

Μαρινάκης: "Στη Λιέγη έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη, αλλά και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Βέροια μίλησε ο Νίκος Μαρινάκης στη NOVA.

Για την προσπάθεια που έκανε ο Παναθηναϊκός στη Λιέγη με αντίπαλο την Σταντάρ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αλλά και για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Βέροια μίλησε ο Νίκος Μαρινάκης στη NOVA.

"Δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς, αλλά μεγάλο ρόλο πιστεύω πως έπαιξε και ο διαιτητής. Πάντως και ο ένας βαθμός είναι σημαντικός και δίνει ψυχολογία στην ομάδα, γιατί δίνει ελπίδες για να προκριθούμε", είπε αρχικά και συνέχισε για τη διαφορά απόδοσης με Ξάνθη και Σταντάρ: "Όλες οι ομάδες έχουν μεταπτώσεις. Ίσως είχαμε λίγο παραπάνω το μυαλό μας στη Λιέγη στο ματς με την Ξάνθη".

Τέλος, για τον αγώνα με τη Βέροια είπε: "Είναι ένα δύσκολο ματς, όπως όλα για μας στο πρωτάθλημα. Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Πιστεύω πως η Βέροια θα έχει πρώτο στόχο να κρατήσει αμυντικά, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ