ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαραγκός: "Το πιο βασικό είναι η νοοτροπία"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Μαραγκός εξήγησε τι έχει διορθώσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε τον Πανιώνιο έναν συμπαγή αντίπαλο.

Στην αλλαγή νοοτροπίας που έχει συντελεστεί στον Παναθηναϊκό από την ημέρα που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, στάθηκε ο Σπύρος Μαραγκός. Ο βοηθός προπονητή εξήγησε ότι οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαραγκού στην κάμερα της Nova:

Για την βελτίωση των «πρασίνων»: "Το ουσιαστικό και το πιο βασικό είναι η νοοτροπία που έχει περάσει ο κόουτς, πως όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε, όπως πρέπει να τα βλέπει μια μεγάλη ομάδα. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε για τη νίκη, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Νομίζω ότι αυτό σιγά σιγά αρχίζουν να το καταλαβαίνουν οι παίκτες και βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό. Γιατί είναι καλοί παίκτες, απλώς ίσως δεν έδιναν τόσο μεγάλη σημασία και ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια".

Για τον Βαζέχα και τον Μπεργκ: "Έζησα τον Κριστόφ από κοντά και ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Ένας άνθρωπος με μεγάλη ευχέρεια στο γκολ, όπως έχει τώρα και ο Μάρκους. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, έχει ευνοηθεί από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας και βοηθά πολύ σε αυτό. Επειδή δημιουργούμε πλέον περισσότερες φάσεις, έρχεται με την ποιότητα του και γι' αυτό έχει φτάσει σε αυτό το σημείο να έχει σκοράρει 20 γκολ".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: "Ο Πανιώνιος είναι μια δύσκολη και συμπαγής ομάδας. Ξέρουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες που έχει. Τα ξέρουμε αυτά, είμαστε σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το παιχνίδι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ