ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαραγκός: "Οργανωμένος και καλά δομημένος ο ΠΑΣ"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Μαραγκός, συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τόνισε μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι πως το τριφύλλι έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα δύσκολο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θέλησε να μιλήσει αυτή την εβδομάδα στην κάμερα της "NOVA" και τη θέση του πήρε ο συνεργάτης του στον πράσινο πάγκο, Σπύρος Μαραγκός.

Ο παλαίμαχος μέσος μίλησε για τις δυσκολίες που περιμένει στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το 3-5-2 που δοκίμασε ο Ουζουνίδης αλλά και τους Μολίνς, Λουτσιάνο. Χαρακτηριστικά τόνισε:

"Προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Είμαστε προετοιμασμένοι όσο μπορούμε καλύτερα".

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε παιχνίδι και μέσα στην εβδομάδα με καλή εικόνα στην Λάρισα σε αντίθεση με το ματς πρωταθλήματος, δεν έχει πετύχει νίκη για πολύ καιρό ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη εκτός έδρας. Τι ματς περιμένετε;
"Πρώτα απ΄όλα θεωρώ ότι θα έχουν διαφορετική εικόνα από το προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα τους στο πρωτάθλημα. Ξέρουμε ότι είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, καλά δομημένη. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και ιδίως μέσα στην έδρα της. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Για αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα, ξέρουμε τον αντίπαλο μας και θέλουμε πραγματικά να καταφέρουμε να πάρουμε κάτι απ' αυτό το παιχνίδι. Το χρειαζόμαστε και σαν ομάδα και από θέμα ψυχολογίας".

Οι νεοφερμένοι θεωρείτε πως έχουν εγκλιματιστεί ακόμα καλύτερα;
"Τα παιδιά ήρθαν και σε δυο μέρες έπαιξαν στο προηγούμενο παιχνίδι. Τώρα θεωρώ ότι θα είναι περισσότερο έτοιμοι. Έχουν μπει στη φιλοσοφία του κόουτς. Αν ακολουθήσουν τα όσα τους λέει θεωρώ ότι μπορούν να προσφέρουν διότι είναι καλοί ποδοσφαιριστές".

Στο προηγούμενο παιχνίδι είδαμε τριάδα στην άμυνα. Είναι κάτι που θα ταιριάζει περισσότερο πλέον στον Παναθηναϊκό με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στο ρόστερ;
"Απλά ο κόουτς έχει κάποιες σκέψεις και προσπαθεί σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ να έχει λύσεις για οποιοδήποτε παιχνίδι. Είτε από την αρχή του, είτε στην διάρκεια ενός ματς. Αυτό είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Το καλό είναι να το κάνεις στην προπόνηση από πριν ώστε να ξέρουν και οι ποδοσφαιριστές τι ακριβώς ζητάς".

Με τον Μολίνς έχετε ενημέρωση για το πότε θα είναι ξανά διαθέσιμος να αγωνιστεί;
"Δεν έχουμε ακόμα. Αυτές τις μέρες θα πάει στον γιατρό θα μας ενημερώσει".

Ο Λουτσιάνο σε τι κατάσταση είναι; Πότε περιμένετε να είναι έτοιμος;
"Έτσι όπως έχουμε συζητήσει με τον γιατρό μέχρι τέλος του μήνα θα μπει με την ομάδα. Πάει και καλά, έχει διάθεση, θα μπορέσει μέχρι το τέλος του μήνα να κάνει μαζί μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ