ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαραγκός: "Είναι καλός ο Μόλινς, χρειάζεται χρόνο"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΠΑΟ EUROKINISSI SPORTS

Ο Σπύρος Μαραγκός, άμεσος συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη, στον πάγκο του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το τριφύλλι, το πρότζεκτ που υπάρχει τη δεδομένη στιγμή αλλά και την παρουσία του στο τιμ της πρώτης ομάδας.

Ο Σπύρος Μαραγκός και όχι ο Μαρίνος Ουζουνίδης όπως συνηθίζεται παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην κάμερα της "NOVA" αυτή την εβδομάδα. Ο άμεσος συνεργάτης του 48χρονου τεχνικού στο τιμ της πρώτης ομάδας αναφέρθηκε στην παρουσία των πράσινων στην Τρίπολη, στον Γκιγέρμο Μολίνς αλλά και στο πρότζεκτ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην πρώτη ομάδα.

Επίσης από τη στιγμή που μίλησε για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε το νέο του ρόλο αναφέρθηκε και στην επιστροφή του στην πρώτη ομάδα και στον μοναδικό δρόμο που υπάρχει για να επιστρέψει το τριφύλλι στις επιτυχίες.

Η ομάδα έδειξε ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα αν και το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Μείνατε ικανοποιημένος και από την παρουσία των Νέων παιδιών αλλά και όσων πήραν χρόνο συμμετοχής;
"Ναι σίγουρα το βασικό που θέλαμε να πετύχουμε ήταν η πρόκριση. Το ξέραμε ότι θα ήταν πιο εύκολο το δεύτερο μετά το πρώτο παιχνίδι και το σκορ που πήραμε στην Λεωφόρο. Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι που δείξαμε σοβαροί, ιδίως τα παιδιά που μπήκαν μέσα και τους εξήγησε και ο κόουτς πως χρειαζόταν να πάρουν το χρόνο συμμετοχής. Να δουν σοβαρά το παιχνίδι όπως πρέπει να βλέπουν αυτά τα παιχνίδια. Και νομίζω ότι πήραμε αυτό που θέλαμε, την πρόκριση στον επόμενο γύρο με μια καλή εμφάνιση".

Αγωνίστηκε και ο Μολίνς πως κρίνεται τη συμμετοχή του και πόσο ακόμα χρόνο θεωρείται ότι θέλει για να είναι στο επίπεδο που θέλετε;
"Ο Μολίνς είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής τον ξέρουμε. Απλά χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει. Είχε αρκετό χρόνο απραξίας αλλά νομίζω ότι έχει φτάσει σε ένα καλό επίπεδο. Στο παιχνίδι έδειξε πως έχει βρει ρυθμό, χρειάζεται λίγο χρόνο και για τον ίδιο και σε κάποια ματς που θα τον χρειαστούμε και εμείς για να βοηθήσει".

Ακολουθεί το ματς με την Βέροια και μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, πριν αρχίσουν τα δύσκολα. Είναι μια ευκαιρία να πάρετε κάποιους βαθμούς, να χτίσετε ψυχολογία για το πρωτάθλημα;
"Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα το ξέρουμε. Απέναντι στον Παναθηναϊκό όλες οι ομάδες θέλουν να παίξουν καλά. Κοιτάμε ένα-ένα παιχνίδι ξέροντας ότι στη συνέχεια είναι τα πιο δύσκολα. Βλέπουμε το ματς του Σαββάτου κόντρα στην Βέροια, μια ομάδα που αδικείται από την βαθμολογική της θέση, προσωπική μου άποψη. Θέλει προσοχή και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι, ιδίως μετά την βαθμολογική απώλεια που είχαμε στο ματς με την Ξάνθη".

Η λογική λέει πως θα υπάρξει μαζική άμυνα από την Βέροια, επομένως ο Παναθηναϊκός πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα;
"Νομίζω πως οι περισσότερες ομάδες δημιουργούν μια διπλή ζώνη άμυνας. Το ξέρουμε, προσαρμοζόμαστε σε αυτό, ψάχνουμε να βρούμε λύσεις. Στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε βρει. Το καλό είναι πως παίζουμε εντός έδρας, θα υπάρχει και ο κόσμος που θα μας βοηθήσει και τον χρειαζόμαστε κοντά μας για αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Αυτό είναι η δυσκολία αλλά με υπομονή στο παιχνίδι μας θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις για να πάρουμε το παιχνίδι".

Επειδή δεν έχετε μιλήσει και από την ημέρα που επιστρέψατε στην πρώτη ομάδα, πως αισθάνεστε. Σε ένα διαφορετικό πόστο με περισσότερες ευθύνες είστε τώρα;
"Νοιώθω πάρα πολύ όμορφα που και εγώ από την πλευρά μου δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσω την πρώτη ομάδα σε μια δύσκολη φάση γιατί πάντα όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή στα μέσα της σεζόν κάτι δεν πάει καλά. Θεωρώ ότι και για μένα είναι μεγάλη η τιμή που μου έκαναν, να είμαι μαζί στο τιμ με τον Μαρίνο. Τον ευχαριστώ και αυτόν για αυτή τη δυνατότητα που μου έδωσε να προσφέρω και εγώ απ' αυτό το πόστο.

Ξέρω πως είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Με περισσότερες απαιτήσεις. Εγώ νοιώθω όμορφα επειδή έχω να κάνω δίπλα με κάποια παιδιά που ήμασταν και συμπαίκτες μαζί. Νοιώθουμε όμορφα και νοιώθουμε πάνω απ' όλα ένα όμορφο κλίμα το οποίο μας βοηθάει και στα δύσκολα. Γιατί υπήρχαν δύσκολα, θα υπάρχουν δύσκολα ξέροντας πως υπάρχει ένας δρόμος για να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό όσο μπορούμε από την πλευρά μας".

Αυτό το νέο πρότζεκτ με το Νίκο Λυμπερόπουλο ως τεχνικό διευθυντή, τον Μαρίνο Ουζουνίδη προπονητή, τον Κόλα και εσάς στο τιμ και τον Τάκη Φύσσα στις ακαδημίες. Παιδιά του Παναθηναϊκού, σας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον;
"Πρώτα απ' όλα εμένα προσωπικά με γεμίζει χαρά. Είναι και ο Δημήτρης Σαραβάκος. Γιατί ξέρουμε πως έχουμε ζήσει καλές στιγμές με αυτά τα παιδιά τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε τι υπήρχε τότε, αυτή η δύναμη που είχε τότε ο Παναθηναϊκός και αυτό προσπαθούμε να μεταφέρουμε λίγο στην ομάδα αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ αυτών των παιδιών που είπατε. Κοιτιόμαστε στα μάτια και προχωράμε μπροστά. Ξέρουμε τι έχει να προσφέρει ο καθένας και δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ