ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαμούτε: "Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό"

Μαμούτε: "Θέλω τίτλους με τον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιούρι Μαμούτε με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τον Παναθηναϊκό και στα όνειρα του.

Για τον Γιούρι Μαμούτε η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι ήρθε να αγωνιστεί στην Ευρώπη ήταν κάτι πολύ σημαντικό σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο 21χρονος άσος με δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA".

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε για την παρουσία του Εβανζελίστα που τον βοηθάει αλλά και τα όνειρα του που είναι η κατάκτηση τίτλων με τους πράσινους.

Σε ότι έχει να κάνει με το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ατρόμητο εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στις νίκες. Χαρακτηριστικά ο Μαμούτε είπε στην κάμερα της "NOVA":

Θα μας πει τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα, τον Παναθηναϊκό;
"Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ήρθα στην Ευρώπη για να δείξω αυτά τα οποία έκανα στην Βραζιλία, ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να έρθω εδώ και νομίζω ότι δουλεύοντας σκληρά και προσπαθώντας ολοένα και περισσότερο θα δείξω πραγματικά τις δυνατότητες μου".

Θα πρέπει πάντως να αισθάνεται λίγο πιο άνετα γιατί έχει δίπλα του και τον Λούκας Εβανζελίστα με τον οποίο είχε υπάρξει συμπαίκτης στις μικρές εθνικές ομάδες;
"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχω τον φίλο μου τον Λούκας και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και την φιλία του. Ο Εβανζελίστα είναι ένας καλός παίκτης, ένας έμπειρος παίκτης ο οποίος επειδή ήταν στην Ιταλία, στην Ουντινέζε, έχει εμπειρίες και αυτό βοηθάει και εμένα".

Ποιες είναι οι προσδοκίες του στον Παναθηναϊκό, στις πρώτες του δηλώσεις είχε πει ότι ήθελε να φτάσει τον Σισέ, ακόμα και να τον ξεπεράσει;
"Εγώ ήρθα εδώ για να παίξω, για να δείξω αυτά τα οποία ξέρω να κάνω, να μπορέσω να βοηθήσω την μεγάλη ομάδα που είναι ο Παναθηναϊκός και από εκεί και πέρα να δείξω την ποιότητα μου και όλα όσα γνωρίζω. Ο απώτερος σκοπός είναι να κατακτήσω έναν τίτλο με τον Παναθηναϊκό".

Αντιλαμβάνεται και ο ίδιος πως η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή μετά την ήττα και από την ΑΕΚ, πως θεωρεί πως μπορεί να αντιστραφεί αυτή η κατάσταση;
"Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και όλοι εμείς δουλεύουμε σκληρά, καθημερινά με σκοπό το καλύτερο, βεβαίως τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει ακόμα. Πιστεύω όμως ότι με την σκληρή δουλειά τα αποτελέσματα θα εμφανιστούν".

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο και στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην έδρα του δεν έχει κερδίσει. Τι περιμένει, ποια είναι η γνώμη του;
"Η γνώμη μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, εμείς όλη αυτή την εβδομάδα δουλεύουμε δυνατά. Ουσιαστικά δεν είναι θέμα να μιλήσουμε πολύ αλλά να δουλέψουμε πολύ και είμαι πεπεισμένος ότι θα κερδίσουμε".

Ότι πει τώρα θα μείνει. Πως θέλει να τον φωνάζουμε; Θα μας πει πως βγήκε το παρατσούκλι του;
"Μαμούτε. Η ιστορία είναι η εξής. Όταν γεννήθηκα ήμουν πολύ μεγάλο μωρό ή 5.300 ή 5.200 δεν θυμάμαι ακριβώς, με είδε ένας θείος μου και είπε "αυτό το παιδάκι μοιάζει με ένα μικρό μαμούθ" και με είπε μαμουτίνιο που σημαίνει μικρό μαμούθ στα πορτογαλικά και από εκεί άρχισαν να λένε το μαμούθ, το μαμούθ και έμεινε".

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ