ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαλεζάνι: "Σιχαίνομαι τους υποκριτές"

Μαλεζάνι: "Σιχαίνομαι τους υποκριτές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι θυμήθηκε τη θητεία του στον Παναθηναϊκό και ξεχώρισε το ματς με την Μπαρτσελόνα με τον Μέσι, τον Ινιέστα, τον Τσάβι και τον Ετό που έπαιζαν "θεϊκό ποδόσφαιρο". (VIDEO)

Για μία ακόμα φορά ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια του. Ο 63χρονος πια Ιταλός κόουτς παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην "blitzquotidiano.it" και μίλησε για όλη την καριέρα του.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Μαλεζάνι τόνισε για τη θητεία του στους πράσινους: "Πάντα έλεγα αυτό που σκεφτόμουν. Σιχαίνομαι τους υποκριτές στο ποδόσφαιρο. Ειδικά αυτούς που δυσφημούν όσους προσπαθούν να δουλέψουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον Παναθηναϊκό άλλαζαν τους προπονητές σαν τα χαρτομάντηλα. Τον πρώτο χρόνο τερματίσαμε δεύτεροι και μπήκαμε στο Champions League.

Ξέρετε ότι ήμουν εκεί στην πρώτη εμφάνιση του Μέσι; Ακόμα θυμάμαι το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό μου. Είδα τον Μέσι, τον Τσάβι, τον Ινιέστα, τον Ετό να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και είπα ότι είναι μία ομάδα με μικρά παιδιά. Έπαιξαν όμως θεϊκό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα, ακόμα και για εμάς που δουλεύαμε 24 ώρες την ημέρα".

Θυμηθείτε το επικό ξέσπασμα του Μαλεζάνι στις 11 Δεκεμβρίου 2005.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκλειστική συνέντευξη Μάρκους Μπεργκ στο Sport24.gr: "Δεν μου άξιζαν όλα αυτά τα ψέματα"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ