ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λυμπερόπουλος: "Έκανε ένα λάθος ο Μολέντο, θα τιμωρηθεί και τέλος"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Λυμπερόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, τον Μολέντο, τους παίκτες και τη σπουδαία νίκη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και παραμονής του Ροδρίγκο Μολέντο στον Παναθηναϊκό άφησε σε δηλώσεις του ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα μιλώντας στην κάμερα της "NOVA".

Είπε αρχικά ο Νίκος Λυμπερόπουλος: "Θα μου επιτρέψετε να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Είναι και λίγο ότι και να πω όχι μόνο για όσους ήταν εδώ σήμερα και έπαιξαν αλλά και για όσους έλειπαν. Η ομάδα έκανε κατάθεση ψυχής ιδίως αμέσως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Αυτή η ενέργεια και η κατάθεση ψυχής ήταν τεράστια και ένα συγχαρητήρια δεν φτάνει.

Το να πιστεύουν οι παίκτες στους εαυτούς τους και την ομάδα και να δίνουν το 200% θέλουμε να το βλέπουμε όλοι. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Έχω παίξει στην καριέρα μου σε παιχνίδια play offs στο τέλος της σεζόν και γνωρίζω ότι χρειάζεται να δώσεις και την ψυχή σου για να γυρίσεις αυτή την κατάσταση".

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός σημαίνει κατάθεση ψυχής. Δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ούτε και τον προπονητή μου αν βλέπουμε μέσα στο γήπεδο παίκτες να διψούν για τη νίκη και να τα δίνουν όλα. Όταν η ομάδα καταθέτει την ψυχή της μέσα στο γήπεδο δε νομίζω ότι δεν θα είναι κάποιος ευχαριστημένος".

Μένει μια πικρή γεύση από το γεγονός ότι η ομάδα έκανε τρεις συνεχόμενες νίκες αλλά δεν πήρε την πρώτη θέση;
"Δεν μένει πικρή γεύση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτή είναι η ομορφιά του. Υπήρξαν κάποιες αποφάσεις, δεν γίνεται να μένουμε εκεί όσοι ασχολούμαστε με την ομάδα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν πρέπει να κοιτάζει αυτό αλλά να κοιτάει μπροστά".

Τι προσδοκάς για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν;
"Δεν υπάρχει περίπτωση να σας πω κάτι για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν. Το αποτέλεσμα θα φανεί στο γήπεδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ. Δεν υπάρχει Μαρίνος, Νίκος, Τάκης, όλοι μαζί δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι".

Είχατε επαφές με τον κ. Αλαφούζο, έχει δώσει την έγκριση του για τον προγραμματισμο;
"Θα μιλήσουμε πάλι με τον πρόεδρο τις επόμενες μέρες. Έχουμε συχνή επαφή και καλή επικοινωνία, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό".

Αυτό το φινάλε, μπορεί να δώσει ένα ακόμα όπλο στις συζητήσεις σας με τον κ. Αλαφούζο;
"Δεν αλλάζει ένα αποτέλεσμα τίποτα. Όσα υπάρχουν στο μυαλό μου θα πρέπει να τα υλοποιήσουμε για τα πάμε καλύτερα τη νέα σεζόν".

Υπάρχει αισιοδοξία για τη νέα σεζόν μετά απ' αυτά που έδειξε η ομάδα το τελευταίο διάστημα;
"Δεν θα πω πολλά λόγια. Κοιτάμε την κάθε μέρα. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα".

Θες να μας πεις τι συνέβη με τον Μολέντο, τι αφουγκράζεσαι για το μέλλον του;
"Δεν σας κρύβω ότι ο λόγος που είμαι μπροστά σας είναι ο Ροντρίγκο. Είναι μέλος της ομάδας μας μέχρι το 2018 και έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Είμαι σίγουρος πως όσα γράφονται είναι 100% σενάρια. Έκανε ένα λάθος, δεν είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Θα κάτσουμε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια να λύσουμε το θέμα. Θα πάρει και την τιμωρία που του αρμόζει με το λάθος που έκανε και όλα καλά".

Είναι προς πώληση;
"Δεν υπάρχει κανείς ποδοσφαιριστής που δεν πωλείται. Αν έρθει μια πρόταση για τον οποιοδήποτε παίκτη και από τη στιγμή που ικανοποιούνται όλες οι πλευρές, το φυσιολογικό είναι να κάτσουμε να το συζητήσουμε γύρω από το ίδιο τραπέζι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ