ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λυμπερόπουλος: "Δικαιούμασταν τη νίκη, αλλά σεμνά και ταπεινά"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν παρασύρεται από την απόδοση του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τους οπαδούς και την συμπεριφορά τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Να αποτρέψει φαινόμενα εφησυχασμού επιχειρεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μίλησε για τη νίκη στο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων και τόνισε ότι η επικράτηση ήταν δίκαιη, αλλά η ομάδα πρέπει να συνεχίσει χωρίς να ενθουσιάζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα μεγάλο βράδυ για την ομάδα, γιατί πετύχαμε μία σημαντική νίκη. Την χρειαζόμασταν, τη θέλαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι τη δικαιούμασταν».

-Ο Παναθηναϊκός άξιζε να νικήσει με περισσότερα γκολ κατά την άποψη σας;

«Νομίζω ότι για 90 λεπτά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις να πετύχουμε και άλλα γκολ, αλλά όλα καλά. Η νίκη είναι πάντα νίκη, είναι πολύ σημαντική, αυτό που ήταν το πιο σημαντικό ήταν ότι ο κόσμος έφυγε χαρούμενος. Η Λεωφόρος ήταν γεμάτη και όταν γεμίζει, δημιουργείται αυτή η ατμόσφαιρα και η έδρα μας γίνεται πολύ δυνατή».

-Το τελείωμα του Μπεργκ θύμισε τα δικά σας κατορθώματα ως ποδοσφαιριστή;

«Ο Μπεργκ είναι ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, το έχει αποδείξει, είναι δεινός εκτελεστής και έκανε ένα φοβερό τελείωμα και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

-Όταν αναλάβατε, η ομάδα βρισκόταν χαμηλά. Μέχρι σήμερα, που νίκησε τον Ολυμπιακό, πόσο δρόμος έχει διανυθεί;

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πω ότι η ομάδα έχει διανύσει πολύ ή λίγο ή τι έχει πετύχει. Πρέπει να κοιτάζουμε μέρα με τη μέρα. Νικήσαμε ένα παιχνίδι, πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό το ρυθμό, σεμνά και ταπεινά».

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ