ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λύθηκε το συμβόλαιο του Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό

Λύθηκε το συμβόλαιο του Σάντσεθ στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παναθηναϊκός και Σέρχιο Σάντσεθ τα βρήκαν στην διάρκεια της Τετάρτης (22/6) και επήλθε η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών με τον Ισπανό να παίρνει μια παχυλή αποζημίωση.

Το διαζύγιο του Παναθηναϊκού με τον Σέρχιο Σάντσεθ είναι γεγονός και επήλθε μετά από διαπραγματεύσεις που είχαν οι δυο πλευρές και συμφωνία ώστε ο Ισπανός να πάρει ως αποζημίωση το μισό του συμβολαίου του για την επόμενη περίοδο, ένα ποσό που αγγίζει τις 350.000 ευρώ.

Ο Ισπανός αμυντικός παρότι αποκτήθηκε για να γίνει ο ηγέτης της άμυνας δεν ανταποκρίθηκε τελικά στις προσδοκίες ενώ είναι γεγονός ότι ο Αντρέα Στραματσόνι δεν του είχε μεγάλη εμπιστοσύνη και ήταν δεδομένο πως ακόμα και αν έμενε ούτε του χρόνου θα υπολογιζόταν ως βασικός από τον Ιταλό.

Οπότε το διαζύγιο ήταν η καλύτερη δυνατή λύση αλλά για να έλθει αυτό ο Ισπανός έπρεπε να ικανοποιηθεί χρηματικά. Η "χρυσή τομή" βρέθηκε και το συμβόλαιο λύθηκε με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση του συμβολαίου της με τον Σέρχιο Σάντσεθ. Ο 30χρονος αμυντικός εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας το περασμένο καλοκαίρι και έκτοτε κατέγραψε 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του «τριφυλλιού». Ο Παναθηναϊκός τον ευχαριστεί και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας".

Συνεχίζονται οι συζητήσεις με Εσιέν, Βέμερ

Ο Παναθηναϊκός θέλει να λύσει δυο ακόμα συμβόλαια, αυτό του Εσιέν και αυτό του Βέμερ αλλά ακόμα παρά τις επαφές που έχουν γίνει δεν έχει επέλθει συμφωνία ούτε με τον Γκανέζο αλλά ούτε και με τον Γερμανό ο οποίος μάλιστα αξιώνει όλο το συμβόλαιο του ως αποζημίωση.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ