ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λύση ή νέα προσφυγή ο Χουλτ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΧΟΥΛΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Χουλτ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Νίκλας Χουλτ θα καταθέσει αύριο νέα προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού για τη δόση Δεκεμβρίου και ζητά μέχρι απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους!

Με την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ να καθυστερεί στην ανακοίνωση της απόφασης της για την προσφυγή του Νίκλας Χουλτ, ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να καταθέσει και νέα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, αν δεν βρεθεί λύση με τον Παναθηναϊκό μέχρι απόψε (με εύρεση ομάδας για πώληση ή εξωδικαστική συμφωνία για τα οφειλόμενα), η πλευρά του Χουλτ θα καταθέσει δεύτερη προσφυγή το πρωί της Τρίτης (30/1). Αυτή θα αφορά την μη καταβολή της δόσης Δεκεμβρίου, ενώ η προηγούμενη σχετιζόταν με τη μη εξόφληση του Οκτωβρίου.

Ο Χουλτ θα απαιτήσει να του επιδικαστούν συνολικά 477.000 ευρώ και να μείνει ελεύθερος, ενώ σε περίπτωση μη συμμόρφωσης του Παναθηναϊκού, θα αιτηθεί να επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους.

Βέβαια, η νέα προσφυγή του Χουλτ δεν σημαίνει ότι ο Σουηδός αριστερός μπακ θα διακόψει την επικοινωνία του με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, εξακολουθεί να συνομιλεί μαζί τους και να αναζητεί μία συμβιβαστική λύση.

Ωστόσο, ο Χουλτ προσπαθεί να αυξήσει την πίεση για να καθορίσει εκείνος τις εξελίξεις και να μην αφήσει περιθώρια ελιγμών στους "πράσινους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ