ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λύση από Ελλάδα ή Ισπανία για τον διάδοχο του "Λύμπε" στον Παναθηναϊκό

Λύση από Ελλάδα ή Ισπανία για τον διάδοχο του "Λύμπε" στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από την Παρασκευή το μεσημέρι έχουν προταθεί κάποια ονόματα για υποψήφιοι αντικαταστάτες του Νίκου Λυμπερόπουλο. Οι λύσεις από την Ελλάδα με το όνομα του Νταμπίζα να ακούγεται ξανά στα γραφεία και οι περιπτώσεις από Ισπανία μεταξύ των οποίων οι Μιλοβάνοβιτς και Καλσάδο.

Ένα από τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση στη συνάντηση που είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος και Μαρίνος Ουζουνίδης το Σάββατο το πρωί ήταν και η αντικατάσταση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο Εβρίτης τεχνικός σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γίνει "Αναστασίου" ή "Στραματσόνι" όταν δούλεψαν χωρίς να υπάρχουν από πίσω τους κάποιος τεχνικός διευθυντής και να αναλάβει πάνω του και το κομμάτι των μεταγραφών και αποδεσμεύσεων.

Ήδη από την Παρασκευή το μεσημέρι όταν έγινε γνωστή και επίσημα η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Λυμπερόπουλο άρχισαν να γίνονται προτάσεις για υποψήφιους τεχνικούς διευθυντές και αυτά που έχουν γίνει γνωστά έως τώρα είναι πως πρόκειται για περιπτώσεις είτε από την Ελλάδα, είτε από την Ισπανία.

Όπως γράψαμε από την Παρασκευή (23/6) δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του Τάκη Φύσσα στη συγκεκριμένη θέση καθώς ο νυν τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας θέλει να παραμείνει στο πόστο του.

Το όνομα του Νίκου Νταμπίζα παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν φάνηκε να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ακούστηκε ξανά στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και είναι πλέον στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου το αν θα επιλέξει τη συγκεκριμένη λύση ή όχι. Βέβαια ακόμα και στο τριφύλλι θελήσουν να προχωρήσουν με την περίπτωση του Νταμπίζα κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η απάντηση του πρώην Έλληνα διεθνή.

Ένα από τα ονόματα που γράφτηκε στον Τύπο ήταν και αυτό του Κώστα Αντωνίου. Ο οποίος επίσης στο παρελθόν είχε δουλέψει στην ίδια θέση στο τριφύλλι και ο οποίος επίσης γνωρίζεται καλά με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ούτε η δεδομένη περίπτωση όμως συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες.

ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ

Από εκεί και πέρα στους ανθρώπους των πράσινων προτάθηκαν και δυο ονόματα που έχουν σχέση τόσο με την Ισπανία όσο και με την Ελλάδα έχοντας δουλέψει στο παρελθόν στη χώρα μας.

Ο λόγος για τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ο οποίος έχει τον ρόλο του σκάουτ στην Λας Πάλμας. Μάλιστα το όνομα του είχε παίξει και τον Δεκέμβριο πριν οι "πράσινοι" έρθουν σε συμφωνία με το Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά τότε η περίπτωση του δεν είχε προχωρήσει και ίσως δεν προχωρήσει ούτε τώρα.

Μια ακόμη πρόταση που έφτασε στα γραφεία του τριφυλλιού είχε να κάνει με τον Αντόνιο Καλσάδο ο οποίος στο παρελθόν 2008-2012 είχε περάσει από τον Άρη έχοντας τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Έκτοτε δούλεψε στην Αμερική και το MLS στην Ισπανία με την Ράγιο Βαγιεκάνο και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στην οποία εργάζεται από το 2016 έως σήμερα.

ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Φυσικά δεν αποκλείεται στο διάστημα που έχει ακολουθήσει να έχουν προκύψει και άλλοι υποψήφιοι για τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Με περιπτώσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Αυτό που είναι δεδομένο είναι πως στο τριφύλλι ναι μεν μπορεί να μην βιάζονται για τον αντικαταστάτη του Νίκου Λυμπερόπουλου αλλά σίγουρα θα ήθελαν αυτός να έχει βρεθεί το αργότερο μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Οπότε δεν αποκλείεται στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας να υπάρξουν εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα και να βρεθεί ο "διάδοχος".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ