ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Λύνεται το συμβόλαιο Εσιέν και Παναθηναϊκού"

"Λύνεται το συμβόλαιο Εσιέν και Παναθηναϊκού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ιστοσελίδα "ghanasportsonline" υποστηρίζει ότι ο Μάικλ Εσιέν και ο Παναθηναϊκός κατέληξαν σε συμφωνία για να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Τελειωμένη υπόθεση παρουσιάσει η γκανέζικη ιστοσελίδα "ghanasportsonline" τη λύση του συμβολαίου του Μάικλ Εσιέν με τον Παναθηναϊκό.

Το δημοσίευμα, επικαλούμενο ελληνικές πηγές και στηριζόμενο στις αναφορές των ελληνικών ΜΜΕ ότι ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται, υποστηρίζει ότι ο 33χρονος χαφ και η διοίκηση κατέληξαν σε συμφωνία για την αποδέσμευση του.

Ακόμα, καταλήγει το σάιτ, ο Εσιέν έχει συνδεθεί με τη σαουδαραβική Αλ Ιτιχάντ, στην οποία αγωνίζεται ο συμπατριώτης του, Σάλεϊ Μουντάρι.

Πάντως, στο παρελθόν τα μέσα ενημέρωσης της Γκάνας έχουν δημοσιεύσει διάφορες πληροφορίες για τον Εσιέν, οι οποίες στερούνταν εγκυρότητας. Σε αρκετές περιπτώσεις, ο ίδιος ο Γκανέζος είχε επέμβει για να τα διαψεύσει και έχει καταφερθεί εναντίον τους.

Ασφαλώς, εφόσον η πληροφορία της ιστοσελίδας επιβεβαιωνόταν, θα ήταν ιδανική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, διότι θα απαλλασσόταν από ένα δυσβάστακτο συμβόλαιο. Όμως, δεν πρόκειται να είναι τόσο απλή διαδικασία...

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ