ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουτσιάνο: "Δύσκολο ναι, αδύνατο όχι"

Την αισιοδοξία του και την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την έκπληξη εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αθλέτικ ο Λουτσιάνο.

Ο Λουτσιάνο ήταν ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού που εκπροσώπησε τους πράσινους στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Αθλέτικ εκφράζοντας την αισιοδοξία του πως παρά τις δυσκολίες οι πράσινοι μπορούν να κάνουν την έκπληξη.

Μετά την ανατροπή της Αθήνας και το 3-2 πόσο δύσκολη είναι για τον Παναθηναϊκό η πρόκριση στους ομίλους του Europa League;
"Καλησπέρα είναι δύσκολο να παίξουμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα αλλά ακόμα και με ένα αποτέλεσμα 0-0 ή και 1-0 θα ήταν δύσκολο. Όμως είμαστε προετοιμασμένοι, μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε με 2-0 και αυτή τη στιγμή ήμαστε έτοιμοι περισσότερο από ποτέ για να κάνουμε την έκπληξη. Αναμφίβολα αυτό που κοιτάμε είναι να κερδίσουμε εδώ και να συνεχίσουμε".

Το να το λες ότι θες να ανατρέψεις ένα αποτέλεσμα μέχρι να το πετύχεις υπάρχει μεγάλη απόσταση, πόσο δύσκολη είναι αυτή η αποστολή για ένα 2-0 που δίνει τη πρόκριση;
"Δύσκολο ναι, αδύνατο όχι. Δουλεύουμε για αυτό. Θα είμαστε επιθετικοί και θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη πρόκριση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ