ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουτσιάνο: "Αισθάνομαι έτοιμος να αγωνιστώ"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Λουτσιάνο σε δηλώσεις του μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τη Σπάρτη δήλωσε έτοιμος να παίξει και σε επίσημο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τονίζοντας όμως πως πρέπει να δείξει και υπομονή.

Ο Λουτσιάνο αγωνίστηκε 45 λεπτά στη φιλική αναμέτρηση της Πέμπτης με την Σπάρτη και πήρε αρκετές ενέργειες στα πόδια του δεν δεν δίστασε να μπει δυνατά σε κάποιες φάσεις δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι έχει αφήσει πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Βραζιλιάνος μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης μίλησε για τον τραυματισμό του και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση τονίζοντας ότι τώρα περιμένει πως και πως να πάρει χρόνο συμμετοχής και πάλι σε επίσημη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού. Όπως σημείωσε όμως πρέπει να δείξει και υπομονή γιατί είναι αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Είμαι καλά μετά από έξι μήνες αισθάνομαι καλά και τώρα προετοιμάζομαι για το επόμενο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί είναι λογικό αφού εδώ και μήνες είμαι εκτός αγωνιστικής δράσης και πρέπει να προπονηθώ για το επόμενο παιχνίδι. Το ματς είναι πολύπλοκο αλλά είναι μέσα στην έδρα μας και πρέπει να το κερδίσουμε".

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ: "ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΡΥΘΜΟΥ Η ΔΙΑΚΟΠΗ"

Δηλώσεις στις κάμερες έκανε και ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο Έλληνας αμυντικός που έπαιξε στο δεύτερο μέρος της φιλικής αναμέτρησης με τη Σπάρτη μίλησε για τη διακοπή του πρωταθλήματος ενώ στάθηκε στην επιστροφή των Λουτσιάνο και Μυστακίδη στην αγωνιστική δράση λέγοντας πως ο χρόνος για αυτούς αποτελεί κέρδος.

Αρχικά στάθηκε στο φιλικό με τη Σπάρτη σημειώνοντας:

"Τα φιλικά δίνουν έναν ρυθμό παιχνιδιού και καλύτερης φυσικής κατάστασης, τον οποίο δεν κερδίζεις τόσο πολύ μέσα από τις προπονήσεις. Το χρειαζόμασταν και θα δώσουμε άλλο ένα φιλικό, στην περίπτωση που δεν αρχίσει το πρωτάθλημα στις 31 Μαρτίου. Είναι απαραίτητα αυτά τα φιλικά για να δούμε και σε τι κατάσταση είναι κάποιοι παίκτες, οι οποίοι ήταν τραυματίες και επανέρχονται σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κέρδος από αυτό".

Σε ερώτηση για την επιστροφή των Λουτσιάνο και Μυστακίδη τόνισε:
"Τα παιδιά έχουν μπει αυτή την εβδομάδα μαζί μας στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αυτά τα φιλικά είναι κέρδος γι' αυτούς. Είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι ο χρόνος είναι κέρδος. Οπότε γι' αυτούς, όσο πιο αργά ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τόσο καλύτερα θα είναι. Όμως νομίζω ότι είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό στάδιο".

Ενώ για τη διακοπή του πρωταθλήματος:
"Σε βγάζει εκτός ρυθμού και κλίματος. Έχουν μείνει πέντε αγωνιστικές και νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι χάσιμο χρόνου για εμάς και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να περιμένουμε και θα διατηρηθούμε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Καλό θα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για όλους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ