ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το Europa League"

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ / ΛΟΥΝΤ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο κορυφαίος του αγώνα, Ρόμπιν Λουντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΛ μίλησε στην κάμερα της "NOVA" για το παιχνίδι, τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού, το γκολ του αλλά και την εν γένει παρουσία του στο ματς.

Ήταν ο "MVP" του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την ΑΕΛ και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε και στην κάμερα της "NOVA". Ο λόγος για τον Ρόμπιν Λουντ με τον Φινλανδό χαφ να μιλάει για το γκολ που πέτυχε, τη σημασία της νίκης του τριφυλλιού αλλά και τους στόχους της ομάδας.

Ο Λουντ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός όσο έχει "μαθηματικές" ελπίδες θα κυνηγάει την έξοδο στο Europa League. Είπε μεταξύ άλλων...

Πώς ένιωσες ως επιθετικός;
"Ένιωσα καλά, δεν είναι νέα θέση για μένα. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια πίσω από τον επιθετικό και το να παίζω με τον Δώνη είναι καλό για μένα, ξέρω πώς παίζει και τι μπορεί να κάνει".

Μιλάμε για το νέο Λιτμάνεν του Παναθηναϊκού, πήρες πολλές μπάλες στα πόδια σου...
"Ναι, όντως πήρα πολλές μπαλιές σήμερα και ένιωθα καλά για να βοηθήσω την ομάδα μου. Αισθανόμουν καλά".

Τι σημαίνει για εσάς αυτή η νίκη;
"Σημαίνει πολλά. Μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Όπως είπατε, ήταν αρκετό το χρονικό διάστημα χωρίς εκτός έδρας νίκη".

Μετά το παιχνίδι ο κ. Ουζουνίδης είπε πολλά καλά πράγματα για σένα και ότι θα ήθελε να μείνεις και μετά το καλοκαίρι. Είναι αρκετά μακριά το καλοκαίρι για να πάρεις την απόφαση σου;
"Υπάρχουν πολλά πράγματα που επηρεάζουν την απόφασή μου. Ελπίζω το κλαμπ να τα πάει καλύτερα, θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει".

Έντεκα παιχνίδια χωρίς εκτός έδρας νίκη, υπήρχε πίεση πριν από το ματς;
"Σίγουρα σου δίνει πίεση παραπάνω όταν δε νικάς εκτός έδρας. Αλλά πριν το ματς ήμασταν αποφασισμένοι. Είμαστε Παναθηναϊκός, έπρεπε να βγούμε στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και είχαμε αυτοπεποίθηση".

Ποιος είναι ο στόχος μέχρι το τέλος της σεζόν και ενώ είστε τέσσερις βαθμούς από την πεντάδα;
"Έχουμε στόχους. Θέλουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Το να πάμε στην πεντάδα και το Europa League είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς. Πρέπει να έχουμε στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Δεν μπορούμε να δίνουμε παιχνίδι χωρίς να έχουμε στόχο".

Μετά το ματς με την Λαμία υπάρχει δύσκολο πρόγραμμα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο εκτός έδρας και Ατρόμητο, ΠΑΟΚ εντός έδρας. Υπάρχουν τα περιθώρια για τον Παναθηναϊκό ώστε να κυνηγήσει την Ευρώπη;
"Σίγουρα πιστεύω στην ομάδα που έχουμε. Μπορούμε να πάρουμε πολλά παιχνίδια από τα εναπομείναντα ματς. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε ελπίδες και θα τις κυνηγήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ