ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ρόμπιν Λουντ ο οποίος δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκό με τον ΠΑΟΚ τόνισε ότι έχει μεγαλύτερο άγχος όταν δεν παίξει αλλά εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους συμπαίκτες του.

Ένας τραυματισμός στον αστράγαλο έχει αφήσει εκτός μάχης για το ματς με τον ΠΑΟΚ τον Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός άσος μίλησε στην κάμερα της "COSMOTE TV" λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και υποστήριξε πως όταν δεν παίζει έχει μεγαλύτερο άγχος.

Εξέφρασε βέβαια την πεποίθηση του ότι οι συμπαίκτες του θα κάνουν αυτό που πρέπει και θα πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Χαρακτηριστικά είπε:

"Είμαι πολύ νευρικός, θεωρώ ότι είμαι πιο νευρικός όταν παρακολουθώ το παιχνίδι παρά όταν παίζω. Γιατί έχεις άγχος ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και θα πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας:
"Θεωρώ ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί, έχουμε καλά αποτελέσματα αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη. Βέβαια σήμερα είναι ένας άλλος αγώνας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να κρατήσουμε το μηδέν λόγω του εκτός έδρας γκολ αλλά και να συγκεντρωθούμε στην επίθεση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ