ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ, ο τέταρτος προς ανανέωση

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά τους Χατζηγιοβάνη, Χουλτ που υπέγραψαν νέα συμβόλαια και τη συμφωνία με Μολέντο, ο Ρόμπιν Λουντ θα κληθεί για διαπραγματεύσεις.

Τρέχει για τον Γκάμπριελ Σίλβα και τον Τεέμου Πούκι ο Παναθηναϊκός, έχει ανοιχτή και την υπόθεση του επιπλέον εξτρέμ, αλλά ήδη έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του Ρόμπιν Λουντ για την πρόθεση του κλαμπ να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του διεθνή μέσου.

Είναι, άλλωστε ο Λουντ ο μοναδικός από τον βασικό κορμό του Μαρίνου Ουζουνίδη του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο. Συνεπώς, αν δεν υπογράψει έχει το δικαίωμα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει από τον προσεχή Ιούνιο. Το ραντεβού δεν έχει καθοριστεί, αλλά πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί μετά το πρώτο ματς εναντίον της Αθλέτικ Μπιλμπάο, το οποίο θα γίνει την Πέμπτη 17 Αυγούστου, στη Λεωφόρο.

Ο 24χρονος Φινλανδός είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2015 από την Ελσίνκι και στα δύο χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό έχει 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 8 γκολ και 7 ασίστ. Αμείβεται με 280.000 ευρώ ετησίως και η διαπραγμάτευση ίσως να μην είναι εύκολη, δεδομένου ότι είναι πια βασικό μέλος της εθνικής Φινλανδίας.

Αν συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος τον είχε αποκτήσει αντί 350.000 ευρώ, θα είναι η τέταρτη εφετινή ανανέωση συμβολαίου στους Πράσινους, μετά από των Χατζηγιοβάνη – Χουλτ και του Ροδρίγκο Μολέντο, με τον οποίο έχει προκύψει εδώ και έναν μήνα συμφωνία χωρίς να έχουν πέσει οι υπογραφές (αναμένεται ο μάνατζέρ του στην Αθήνα για τα τυπικά έως το τέλος Αυγούστου).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ