ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ, "ο στράικερ της Φινλανδίας"

Λουντ, "ο στράικερ της Φινλανδίας"
Λουντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπιν Λουντ ήταν ο "καλύτερος μαθητής" του Αντρέα Στραματσόνι στις ασκήσεις της πρωινής προπόνησης.

Στο πρώτο σκέλος της πρωινής προπόνησης, ο «Στράμα» έβαλε και πάλι τους παίκτες του αμέσως σε... επαφή με τη μπάλα. Αφού έκανε την κλασική άσκηση με το κάτι σαν… ράγκμπι (όπου ο στόχος της είναι να δουλέψει το μυαλό των παικτών την κίνηση στο χώρο χωρίς τη μπάλα), στη συνέχεια χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο γκρουπ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Το ένα έκανε ασκήσεις συναρμογής και το δεύτερο έπαιζε στο 1/3 του γηπέδου κάτι σαν διπλό, το οποίο είχε τον εξής περιορισμό: να πηγαίνει η μπάλα απ’ τον τερματοφύλακα με τα χέρια στον παίκτη έξω αριστερά κι αυτός (χωρίς να πέφτει η μπάλα κάτω) να τη βγάζει με τη μία προς τα μέσα. Επιτρέπονταν επιπλέον επαφές, αρκεί να μην έπεφτε η μπάλα κάτω. Εκεί έγινε και η μεγαλύτερη «μάχη» με τον Λουντ να είναι πρωταγωνιστής με τρία γκολ (δύο ο Λέτο, ένα ο Ζέκα) και τον Στραματσόνι να φωνάζει μετά από ένα γκολ του Σκανδιναβού μέσου «…ha, the striker of Finland» («χα, ο στράικερ της Φινλανδίας»), θέλοντας να επαινέσει τον παίκτη του.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Στιλ, Βιγιαφάνιες, Ιβανόφ, Λουντ, Χατζηγιοβάννης, Ζέκα

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Ξενόπουλος, Λέτο, Μολέδο, Μίγγος, Μέστο, Στάικος

Ακολούθως οι ομάδες άλλαξαν, με τους Κουτρουμπή, Π. Βλαχοδήμο, Μαυρομάτη και Ευαγγέλου να βρίσκουν δίκτυα στην ίδια άσκηση.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Μαυρομάτης, Μαρινάκης, Αμπεΐντ, Μπουμάλ

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οδ. Βλαχοδήμος, Π. Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Αγγελόπουλος, Μπουζούκης

* Μετά από ένα τρομερό γκολ που σημείωσε ο Κάρλος Ζέκα (με εξωτερικό φάλτσο) στην άσκηση των επιθετικών, γύρισε προς τον Λάμπρο Αβράμη, ο οποίος επιμελείται τα βίντεο για την επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΠΑΕ και του είπε γελώντας: «πες μου ότι το τράβηξες αυτό!».

* Στο τελευταίο 20λεπτο, όταν οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν σπριντ μικρών αποστάσεων με τον γυμναστή της ομάδας, Φεντερίκο Πανοντσίνι, οι Λέτο και Μολέδο πήγαν στο διπλανό γήπεδο και έκαναν αποφόρτιση.

* Ο Σεμπαστιάν Λέτο ξεκαθάριζε το πρωί της Πέμπτης (30/6) πως ο μοναδικός λογαριασμός του που ισχύει στα social media είναι αυτός που έχει στο Twitter. Και πως οτιδήποτε άλλο «παίζει» σε Facebook, Twitter, Instagram είναι απλά… μαϊμού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ