ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ, ο μοναδικός που ζήτησε ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δέκα εκατομμύρια ευρώ έχει δαπανήσει η Σπάρτα Πράγας του Αντρέα Στραματσόνι στη μεταγραφική περίοδο, δέκα νέοι παίκτες προστέθηκαν στο ρόστερ της, αλλά από τον Παναθηναϊκό ζήτησε μόνο έναν: τον Ρόμπιν Λουντ.

Για τον Σεμπαστιάν Λέτο είχε γραφτεί ότι ενδιαφερόταν ο Αντρέα Στραματσόνι στην Σπάρτα Πράγας, αλλά αν τον ήθελε, θα τον είχε πάρει. Ο Αργεντινός ακόμη δεν έχει βρει ομάδα, μετά το διαζύγιό του με τους Πράσινους... Και ο μοναδικός παίκτης του Τριφυλλιού για τον οποίο έδειξε ενδιαφέρον ο Ιταλός τεχνικός ήταν ο Ρόμπιν Λουντ.

Η πρόταση, όμως, όχι μόνο απορρίφθηκε χωρίς καν να...συζητηθεί από τους Πράσινους, αλλά προκάλεσε και αρνητικά σχόλια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ήταν μικρότερη των 500.000 ευρώ για έναν εν ενεργεία Φινλανδό μέσο, στα 24 του! Λες και οι Πράσινοι ήταν... υποχρεωμένοι να κάνουν... άλλη μια χάρη στον "Στράμα", ο οποίος εφέτος έχει κάνει ρεκόρ συνολικής μεταγραφικής δαπάνης στο τσέχικο πρωτάθλημα (10 εκατ. ευρώ) και ρεκόρ κόστους απόκτησης ενός παίκτη. Του 27χρονου Ισραηλινού επιθετικού, Ταλ Μπεν Χαϊμ, ο οποίος αποκτήθηκε αντί 3 εκατ. ευρώ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Λουντ, βεβαίως, παραμένει ένα ανοιχτό και σημαντικό κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο διότι ενδέχεται να προσελκύσει ενδιαφερόμενες ομάδες (δεν πωλείται με λιγότερα από 1 εκατ. ευρώ), αλλά και διότι το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2018. Μοιάζει, δηλαδή, με την περίπτωση "Γιόχανσον" στην ΑΕΚ. Αν δεν ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιό τους, οι ομάδες τους "κινδυνεύουν" να τους χάσουν ως ελεύθερους την επόμενη σεζόν.

Βεβαίως για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έβγαλε ούτε μισό ευρώ από εν ενεργεία βασικό στην Εθνική Γκάνας 26χρονο μέσο που είχε σχετικά καλό όνομα και προϋπηρεσία στην Primera Division, αυτό δεν θα συνιστά είδηση. Ωφέλιμο για τους Πράσινους θα είναι - τουλάχιστον μελλοντικά - να είναι συνεπείς στις πληρωμές για να μην χάνουν χωρίς το παραμικρό όφελος τους "Γουακάσο", υπό τον κίνδυνο προσφυγών ή οικονομικής επιβάρυνσης...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ