ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Να συνδυάζουμε αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση"

Λουντ: "Να συνδυάζουμε αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε ο Ρόμπιν Λουντ και αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού φέτος, στην συνέχεια της σεζόν και στον αγώνα με την Κέρκυρα. Τι είπε με τη σειρά του ο Μάρκους Μπεργκ.

Στην κυριακάτικη εφημερίδα "Real News" μίλησε ο Ρόμπιν Λουντ και αναφέρθηκε στην πορεία του Παναθηναϊκού φέτος, στην συνέχεια της σεζόν και στον εκτός έδρας αγώνα με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Για τη νίκη επί του Πλατανιά στη Λεωφόρο, ανέφερε: "Με τις νίκες ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή μας και στόχος είναι παιχνίδι με το παιχνίδι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Υπάρχουν φορές που δεν κάνουμε καλό παιχνίδι, όμως έχει μεγάλη σημασία το αποτέλεσμα, η νίκη που μας οπλίζει με δύναμη για να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα της σεζόν.

Αυτό που καθημερινά προσπαθούμε στις προπονήσεις και στη συνέχεια στους αγώνες είναι να προσαρμοζόμαστε όσο πληρέστερα γίνεται στις απαιτήσεις του προπονητή μας και γι' αυτό δεν σταματάμε να δουλεύουμε σκληρά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι η δύναμή μας, το γνωρίζουμε, και φιλοδοξία μας είναι να καταφέρουμε να συνδυάζουμε το θετικό αποτέλεσμα με την καλή εμφάνιση.

Στο χέρι μας είναι να δείξουμε σε όλους πως είμαστε ομάδα που αξίζει να παρακολουθούν και να υποστηρίζουν, στο χέρι μας είναι να τους έχουμε δίπλα μας κάθε Κυριακή στην εξέδρα. Και κούραση υπάρχει και άγχος, αλλά όταν παίζεις σε μια μεγάλη ομάδα, δεν τα υπολογίζεις αυτά, παραμένεις αφοσιωμένος στο αγωνιστικό πλάνο και στη μάχη μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό".

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα, τόνισε: "Κανένα παιχνίδι δεν ήταν και δεν θα είναι στο εξής εύκολο, όποιος και αν είναι απέναντί μας. Η Κέρκυρα θα κοιτάξει να πάρει το καλύτερο, όμως και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε στον δρόμο των νικών και θα τα δώσουμε όλα γι΄ αυτό, όχι μόνο σήμερα, αλλά και σε κάθε ματς μέχρι τη λήξη της περιόδου".

Μπεργκ: "Να παίζουμε με μυαλό"

Με τη σειρά του, ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στη "Live Sport" μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά και αναφέρθηκε στην κούραση που υπάρχει στην ομάδα, στην απόδοσή της και στους φετινούς στόχους με βάση το πώς έχει κυλήσει η σεζόν.

Πώς αξιολογείς την απόδοση της ομάδας εν μέσω τόσων προβλημάτων στη διάρκεια ενός δύσκολου μήνα;

"Δώσαμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά δεν πήραμε όλα τα αποτελέσματα που θέλαμε. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι με τον Πλατανιά, τι κάναμε σωστά και τι όχι και να ασχοληθούμε με το επόμενο ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή απόδοση, μπορούσαμε να τελειώσουμε τον αντίπαλο, όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο μυαλό, κρατήσαμε το αποτέλεσμα και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο. Είναι δύσκολο μερικές φορές να αποδίδεις όπως πρέπει στο πιο υψηλό επίπεδο, ωστόσο εμείς ανταποκριθήκαμε καλά και νικήσαμε".

Γράφτηκε ότι νιώθεις κουρασμένος και ζήτησες από τον προπονητή σου να σε ξεκουράσει. Ισχύει κάτι τέτοιο;

"Όχι, σε καμία περίπτωση. Όλοι νιώθουμε κουρασμένοι, σίγουρα έχω μία έξτρα επιβάρυνση επειδή το καλοκαίρι δεν έκανα διακοπές, όμως το διαχειρίζομαι. Μένω συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου και θέλω σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω τον Παναθηναϊκό να νικάει. Ευτυχώς, μόλις ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν, θα ξεκουραστώ πολλές μέρες".

Σε μερικά παιχνίδια είσαι πιο ήρεμος, όπως με τον Πλατανιά και σε κάποια εκδηλώνεις μεγαλύτερο εκνευρισμό. Γιατί συμβαίνει αυτό;

"Όπως είπα, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Άλλος αντίπαλος αμυντικός, άλλη αντιμετώπιση, άλλος διαιτητής, άλλες συνθήκες. Είναι λογικό να έχω διαφορετικές αντιδράσεις. Προσπαθώ να μένω ήρεμος και να βοηθάω την ομάδα. Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει".

Σε ικανοποιούν τα αποτελέσματα που έχετε πάρει αυτόν το μήνα, με δεδομένες τις απουσίες που υπάρχουν;

"Μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός. Αγωνίζονται και αυτό, οπότε μπορούν να παίξουν καλά και να μην αφήσουν να αποδώσουμε όπως θα θέλαμε. Υπάρχουν στοιχεία να βελτιώσουμε, για να πάρουμε περισσότερους πόντους και να ανέβουμε βαθμολογικά. Εάν παίζουμε όπως με τον Πλατανιά, τότε θα πετύχουμε περισσότερα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο"

Θεωρείς ότι οι παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ και βρέθηκαν βασικοί, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις;

"Όλοι δουλεύουμε στις προπονήσεις, προετοιμαζόμαστε για να βοηθήσουμε την ομάδα και είμαστε διαθέσιμοι όταν μας χρειαστούν. Κάθε παίκτης που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό σημαίνει ότι είναι ποιοτικός, οπότε δεν με εκπλήσσει όταν ακόμα και μετά από καιρό, μπαίνει και βοηθάει".

Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας από εδώ και πέρα;

"Να νικήσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι ο μόνος στόχος που επικεντρωνόμαστε. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, είναι η πιο ασφαλής μέθοδος για να πάμε καλά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με Κουτρουμπή στην Κέρκυρα
Σαμπντόρια και Μπεσίκτας για Ιμπάρμπο
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ