ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Να προσαρμοστούμε στις απαιτήσεις του Ουζουνίδη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ του γκολ της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Λουντ, υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πρέπει να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του νέου τεχνικού, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Την προσαρμογή όλων των παικτών του Παναθηναϊκού στις απαιτήσεις του νέου τεχνικού της ομάδας, Μαρίνου Ουζουνίδη, κατέστησε αναγκαία ο σκόρερ της νίκης επί του ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική της Super League, Ρόμπιν Λουντ.

"Όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλάζουν οι σκέψεις στην ομάδα κι εμείς, οι παίκτες, πρέπει να προσαρμοστούμε στα δικά του "θέλω". Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία αλλαγής, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να το πιστέψουμε. Απόψε, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.

Θα έρθει η ηρεμία με το χρόνο, θα πρέπει κι εμείς να μάθουμε να προσαρμοστούμε. Οι φίλαθλοί μας είναι - όντως - παθιασμένοι, καταλαβαίνουμε ότι η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, αλλά εμείς κοιτάμε το αποτέλεσμα. Πρέπει να πιστέψουμε στη μάχη για τους στόχους της σεζόν μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι και τον τελευταίο αγώνα", υποστήριξε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Ρόμπιν Λουντ.

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ