ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Να μη δεχτούμε γκολ"

Λουντ: "Να μη δεχτούμε γκολ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε για τις αναμετρήσεις με την ΑΙΚ, το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά και για τις αλλαγές που υπάρχουν φέτος στον Παναθηναϊκό.

Είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους πιο ανεβασμένους παίκτες του Παναθηναϊκό αφού η παρουσία του στα φιλικά ήταν εξαιρετική. Ο Ρόμπιν Λουντ προετοιμάζεται μαζί με τους υπόλοιπους πράσινους για τις αναμετρήσεις κόντρα στην ΑΙΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa.

Ο Φινλανδός μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα "orsasport.com" για τις αναμετρήσεις με τη σουηδική ομάδα: "Η ΑΙΚ είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος για εμάς. Σίγουρα στο πρώτο παιχνίδι το γεγονός ότι η αναμέτρηση θα παιχτεί στην Αθήνα και θα έχει αρκετή ζέστη είναι ένα επιπλέον όπλο για εμάς.

Το ίδιο ισχύει όμως και για τον αγώνα στη Σουηδία που θα διεξαχθεί σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και αυτό αποτελεί όπλο για την ΑΙΚ. Το εκτός έδρας γκολ παίζει πάντοτε σημαντικό ρόλο σε τέτοιες αναμετρήσεις, οπότε εμείς στο πρώτο ματς θα κοιτάξουμε να μη δεχτούμε κάποιο γκολ και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούμε".

Σε ό,τι αφορά το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στη σεζόν τόνισε: "Η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με την περασμένη περίοδο. Όλα ξεκίνησαν από το πως ένιωθα στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς αφού είχα ένα καλό προαίσθημα πως όλα θα πάνε καλύτερα. Η ομάδα έχει δυναμώσει και είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, αλλά και η ΑΙΚ είναι έτοιμη αφού το πρωτάθλημα της βρίσκεται σε εξέλιξη. Το δικό μας πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αυγούστου όταν και παίζουμε εκτός έδρας με τον Πλατανιά. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί για φέτος και έτσι πρέπει να είναι"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ