ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Μεγάλο βήμα για μένα ο Παναθηναϊκός"

Λουντ: "Μεγάλο βήμα για μένα ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπιν Λουντ μετά το τέλος του φιλικού με την Μπριζ σε τηλεοπτικές του δηλώσεις υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει ενόψει της φετινής σεζόν αρκεί οι πράσινοι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Στην κάμερα των καναλιών της "NOVA" μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπριζ ο Ρόμπιν Λουντ με τον Φιλανδό άσο να αναφέρεται στο παιχνίδι με τους Βέλγους, στην έως τώρα προετοιμασία του τριφυλλιού αλλά και στα ματς που έρχονται για το Champions League.

Αρχικά ο 22χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε σε ότι είχε να κάνει με το φιλικό: "Ήταν δύσκολο παιχνίδι και ήταν ένα καλό φιλικό και οι δυο ομάδες έπαιξαν καλά".

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα στην ομάδα ο Λουντ είπε: "Έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα, το τιμ είναι πολύ καλό, όλοι είναι πάρα πολύ κοντά και έχουμε καλή ομάδα" ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν νοιώθει ήδη μέλος της οικογένειας των πράσινων σημείωσε: "Νοιώθω μέλος της ομάδας γιατί όλοι μου συμπεριφέρονται με τον καλύτερο τρόπο, με υποδέχτηκαν πολύ καλά και αισθάνομαι ήδη μέλος της ομάδας".

Ο διεθνής μέσος θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει τους στόχους του λέγοντας: "Σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, απλά πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά να προπονηθούμε ακόμα καλύτερα".

Ο Λουντ δεν θέλησε να πει αν θα ήθελε ως αντίπαλο στο Champions League την Μπριζ λέγοντας: "Όχι, θα δούμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης και μετά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα".

Σύμφωνα με τον 22χρονο Φιλανδό η έλευση του στον Παναθηναϊκό αποτελεί μεγάλο βήμα για τον ίδιο ενώ η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την Ελσίνκι είναι ο ρυθμός: "Είναι μεγάλο βήμα για μένα και θεωρώ ότι είμαι έτοιμος. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δουλέψω περισσότερο, σίγουρα ο ρυθμός είναι πιο υψηλός".

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: "Θα ήθελα να βαδίσω στα βήματα του Κόλκα σίγουρα καθώς είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ