ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Μεγάλη απογοήτευση για μας"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά το 0-0 με τον Λεβαδειακό και την κακή εμφάνιση του Παναθηναϊκού, δηλώσεις στη NOVA έκαναν οι Λουντ και Κουτρουμπής, ενώ στους εκπροσώπους του Τύπου μίλησε και ο Γιόχανσον.

Μετά το ματς στην άδεια Λεωφόρο με τον Λεβαδειακό και το 0-0 με τους Βοιωτούς, οι Λουντ και Κουτρουμπής εξέφρασαν την απογοήτευσή τους στην κάμερα της NOVA και τόνισαν πως η ομάδα τους πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

"Είναι μεγάλη απογοήτευση για εμάς, σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να παίρνουμε τη νίκη, όταν δεν μπορείς να πάρεις τους τρεις βαθμούς και μένεις στον ένα τα πράγματα δεν είναι καλά. Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα. Ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να βρούμε πάσες, τελικές, ευκαιρίες, δεν υπήρχε υπομονή και ούτε το σωστό τάιμινγκ. Τίποτα δεν πήγε καλά.

Έχουμε έξι βαθμούς διαφορά ήδη, αυτό δεν είναι καλό για εμάς αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή, έχουμε πολλούς αγώνες μπροστά μας και θα κάνουμε το παν για να νικήσουμε, να βάλουμε τα δυνατά μας σαν ομάδα, με δύναμη για να κυνηγήσουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Συνηθίζω να παίζω σε διαφορετικές θέσεις, έχω αυτή τη δυνατότητα, το παν είναι να βοηθάω την ομάδα μου ανεξάρτητα από τη θέση που παίζω, να κάνω αυτά που μου λέει ο προπονητής και να παίζω στη θέση που μου λέει.

Όταν δέχεσαι κόκκινη κάρτα αυτό είναι επακόλουθο, αυτό έγινε και σήμερα. Η διακοπή μας δίνει χρόνο για να κάνουμε σκληρές προπονήσεις, να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να φέρουμε την ομάδα να παίζει καλύτερα. Θα λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα συνεχίσουμε τις σκληρές προπονήσεις για να γυρίσουμε ακόμα δυνατότεροι. Έτσι είναι αλλά δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω ακόμα", ανέφερε ο Λουντ στη NOVA.

Κουτρουμπής: "Είναι πολύ άσχημο, έχουμε μηδέν πόντους"

Ο Γιώργος Κουτρουμπής, τόνισε με τη σειρά του στο συνδρομητικό: "Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα, με το μείον δύο σίγουρα αυτή είναι η χειρότερη αρχή, σήμερα δεν ήμασταν καθόλου απειλητικοί, ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του, να δουλέψουμε περισσότερο και να βγάλουμε αυτό που ξέρουμε και μπορούμε στο γήπεδο. Είναι πολύ άσχημο, έχουμε μηδέν πόντους, δεν έχουμε κάνει ακόμα νίκη, παίξαμε στην έδρα μας, η νίκη ήταν υποχρεωτική, δεν τα καταφέραμε, πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε νίκες.

Δεν νομίζω ότι για κερδίσουμε τον Λεβαδειακό στην έδρα μας μετράει τόσο η κούραση, έπρεπε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις, να έχουμε περισσότερη κίνηση, κάτι που δεν είχαμε, ο Λεβαδειακός έπαιξε με πέντε αμυντικούς πίσω, έπαιξαν καλά στην άμυνα και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα είμαι καλά, είχα ένα θέμα αλλά τώρα είμαι εντάξει. Πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα επόμενα ματς, έχουν έρθει αρκετοί παίκτες που πρέπει να μπουν στο κλίμα της ομάδας και έχουμε το χρόνο τώρα με την Εθνική να προετοιμαστούμε κατάλληλα".

Γιόχανσον: "Έχουμε χρόνο μπροστά μας"

Ο Ματίας Γιόχανσον τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει χρόνο μπροστά του για να βελτιωθεί: "Μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει παιχνίδια όπως αυτό. Δεν τα πήγαμε καλά, δεν κάναμε ευκαιρίες για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Είναι μεγάλη η σεζόν, έχουμε χρόνο μπροστά μας, υπάρχει δρόμος να διανύσουμε. Θα κάνουμε νίκες, όπως κι οι άλλες ομάδες θα κάνουν ήττες οπότε υπάρχει ακόμα χρόνος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ