ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: ''Καλή η κλήρωση με τη Μπριζ''

Λουντ: ''Καλή η κλήρωση με τη Μπριζ''
Λουντ INTIME SPORTS

Την εκτίμησή του πως η κλήρωση με τη Μπριζ είναι ευνοϊκή για τον Παναθηναϊκό κατέθεσε ο Ρόμπιν Λουντ. Ποια η άποψη του τερματοφύλακα των ''πρασίνων'', Λουκ Στιλ.

Ο Φινλανδός χαφ του Παναθηναϊκού, Ρόμπιν Λουντ, που ήταν μέσα και στα τρία γκολ της ομάδας του στο φιλικό του Σαββάτου (18/7) με τον Λεβαδειακό, μίλησε για την κλήρωση με τη Μπριζ και ανέφερε: ''Νομίζω οτι είναι μια καλή κλήρωση για εμάς. Είναι καλή ομάδα αλλα αν κάνουμε το παιχνίδι μας μπορούμε να περάσουμε. Ανυπομονούμε να έρθουν αυτά τα παιχνίδια''.

-Το πρώτο παιχνίδι είναι στην Λεωφόρο. Θεωρείς οτι είναι αβαντάζ αυτό;

''Ναι, πολύ πιθανό. Αν παίξουμε πολύ καλά, δουλέψουμε σκληρά και πάρουμε ένα θετικό αποτελέσμα στην έδρα μας''.

-Θεωρείς οτι η ομάδα θα είναι έτοιμη;

''Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε''.

-Εσύ πως αισθάνεσαι;

''Κάθε μέρα που περνάει αισθάνομαι ολο και καλύτερα απλά πρέπει να συνέχισω να δουλεύω σκληρά''.

Στιλ: ''Να τους δυσκολέψουμε''

Και ο Λουκ Στιλ τοποθετήθηκε για το επερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ''τριφυλλιού''. Ο Άγγλος τερματοφύλακας ανέφερε: ''Και οι πέντε ομάδες με τις οποίες θα μπορούσαμε μπορούσαμε να κληρωθούμε είναι δύσκολες. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να πάρουμε υπόψιν μας το φιλικό που δώσαμε. Ούτε εμείς ανοίξαμε τα χαρτιά μας, δεν παίξαμε όπως θα μπορούσαμε, αλλά ούτε και εκείνοι. Νομίζω σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο θα είναι δύο ωραία παιχνίδια, δύο δύσκολα παιχνίδια και ελπίζουμε με την σειρά μας, να τους δυσκολέψουμε πολύ''.

-Το ότι σε τρίτο φιλικό δεν κρατήθηκε το μηδέν πίσω, προβληματίζει;

''Όχι δεν είναι κάτι που με ανησυχεί. Τα φιλικά γίνονται για να πειραματίζεσαι και μπορεί να δεχτείς γκολ. Προφανώς θα ήταν ευχάριστο να κρατούσαμε το μηδέν σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν είναι κάτι που θα μας προβληματίσει''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ