ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Η θέληση και το πάθος μας έδωσαν τη νίκη"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο "MVP" του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο Φινλανδός Ρόμπιν Λουντ, μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη θέληση και το πάθος που έδειξαν οι πράσινοι για να κερδίσουν. Ο Λουντ αναφέρθηκε και στο ματς που έρχεται στην Τούμπα.

Ο Ρόμπιν Λουντ ήταν ο "MVP" του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο με τον μέσο του τριφυλλιού μετά το τέλος της αναμέτρησης να μιλάει στην κάμερα της "NOVA" για την θέληση που είχαν οι πράσινοι σε σχέση με τους φιλοξενούμενους ώστε να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ο Λουντ μίλησε και για το ματς της Τούμπας αλλά και την επέκταση του συμβολαίου του σημειώνοντας ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Χαρακτηριστικά είπε:

"Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ κουρασμένοι παίκτες στο γήπεδο, άρα η θέληση και το πάθος ήταν στο κεφάλι μας και στην καρδιά μας. Θέλαμε τη νίκη σήμερα, είχαμε όρεξη και τα καταφέραμε".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να αποφύγει την τελευταία θέση στα play offs:
"Ναι σίγουρα. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για μας, όμως συνεχίζουμε τη μάχη μας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Κοιτάμε τον τελευταίο αγώνα και από εκεί και πέρα θα ξέρουμε που φτάσαμε αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα".

Για την προσωπική του απόδοση, καθώς προερχόταν από τραυματισμό:
"Πρέπει να ευχαριστήσω τους γιατρούς που έκαναν εξαιρετική δουλειά για να επανέλθω, όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο τα ξεχνάω όλα και προσπαθώ για το καλύτερο".

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μετά τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο αν είναι ιδιαίτερο:
"Σίγουρα είναι το τελευταίο παιχνίδι, βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική, εμείς πρέπει να πάμε εκεί και να παλέψουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό".

Για το μέλλον του και αν υπάρχουν συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του:
"Ναι έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και αφού τελειώσει η σεζόν θα δούμε τι θα γίνει. Να έρθει και η επόμενη σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει".

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: "ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ"

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης στην κάμερα της "NOVA" έκανε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο μέσος των πράσινων αναφέρθηκε τόσο στη νίκη επί του Πανιωνίου όσο και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα ματς το οποίο χαρακτήρισε ιδιαίτερο, ιδίως μετά τα όσα συνέβησαν και στην αναμέτρηση της Λεωφόρου.

Ο Κουρμπέλης αναφέρθηκε και στην Εθνική Ελλάδος λέγοντας πως θα ήθελε να δει το όνομα του ανάμεσα σε αυτά που θα επιλέξει ο Μίκαελ Σκίμπε.

Για τη νίκη στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο:
"Μετά από όσα έχουν γίνει, σίγουρα είναι νίκη ψυχολογίας. Μετά τα επεισόδια στο ματς με τον ΠΑΟΚ και ότι έγινε μετά μας επηρέασε και εμάς ψυχολογικά, φάνηκε άλλωστε και στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ. Σιγά σιγά βρήκαμε το ρυθμό μας, κάναμε δύο νίκες παρόλο τις πολλές ελλείψεις. Βλέπουμε ότι η ομάδα με αυτούς που έχει μείνει η ομάδα έδειξε ότι τα έχει πάει καλά".

Αν παίζει ρόλο η κούραση:
"Μετά από τόσα πολλά παιχνίδια βγαίνει η κούραση και το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες. Όποια ομάδα έχει περισσότερο βάθος θα κρατήσει περισσότερο. Είναι μικρός κύκλος, όλοι κρατούν δυνάμεις και κάνουν ό,τι μπορούν για τα πάνε καλύτερα".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και το που κρίθηκε:
"Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα και πάνω κάτω ήταν ένα ματς παρόμοιο με αυτό κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά ανοίξαμε το σκορ πιο γρήγορα και κρατήσαμε το προβάδισμα. Όπως γίνεται σε όλα τα ματς μέχρι τώρα".

Για τα επτά 1-0 μέχρι τώρα στα play offs και αν υπάρχει εξήγηση:
"Οι δυνάμεις σε κάθε ομάδα είναι λιγοστές και όποια καταφέρει να σκοράρει πρώτη κοιτάζει να κρατήσει το προβάδισμα και όχι να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ".

Για τον αγώνα της Τούμπας που ακολουθεί:
"Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, όλοι ακούσαμε ποια θα είναι η τιμωρία της ομάδας μας, δεν ξέρω ποια θα ισχύσει, αλλά ακούσαμε ποια θα είναι. Μετά και το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ηττηθήκαμε είπαμε όλοι ότι πρέπει να νικήσουμε τα επόμενα δύο στην έδρα μας και αυτό έγινε. Έχουμε τον αγώνα της Τούμπας, ο οποίος θα είναι δύσκολος γιατί και ο αντίπαλος θα κυνηγάει το Champions League, αλλά είμαστε ο Παναθηναϊκός και θα πάμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Αν το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερο για τον Παναθηναϊκό:

"Μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει είναι ιδιαίτερο ματς για εμάς, αλλά θα κοιτάξουμε την ομάδα μας να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί για να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι".


Αν θα ήθελε να βρίσκεται στις επόμενες επιλογές του Σκίμπε:
"Ποιος δεν θα ήθελε να ήταν στην Εθνική, είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, κάθε Έλληνας ποδοσφαιριστής δουλεύει για να έρθει αυτή η στιγμή, αυτή η κλήση κάποια στιγμή, έτσι και εγώ το έχω στην άκρη του μυαλού μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ