ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Είμαι σίγουρος για την πρώτη θέση"

Λουντ: "Είμαι σίγουρος για την πρώτη θέση"
INTIME SPORTS

Δεν δίστασε να δείξει... τίτλο ο Ρόμπιν Λουντ, εκφράζοντας την πίστη του στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε στο ματς της Τούμπας και στον τραυματισμό που υπέστη στο Αζερμπαϊτζάν.

Η παρθενική είσοδος του Ρόμπιν Λουντ στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δεν είχε συνέχεια, λόγω του τραυματισμού του Φιλανδού χαφ στο παιχνίδι με τη Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν. Πλέον, ο Λουντ ανάρρωσε και επανακτά μία θέση στα πλάνα του Αναστασίου, συνδυάζοντας το με το καρέ των δύσκολων αγώνων που περιμένει το Τριφύλλι. Στις δηλώσεις του, μίλησε για αυτά τα παιχνίδια, για την επιστροφή του και για τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπιν Λουντ στην κάμερα της Nova:

Έχεις ενημερωθεί για την έδρα που θα αγωνιστείς την Κυριακή;

Έχω ακούσει πολλά για το γήπεδο της Τούμπας. Μου έχουν μεταφέρει ότι επικρατεί φανατισμένη, ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και την περιμένω πως και πως.

Θα βιώσεις μία πρωτόγνωρη εμπειρία την Κυριακή, σε σύγκριση με όσα έχεις βιώσει στην καριέρα σου. Τι περιμένεις την Κυριακή;

Περιμένω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω στην ομάδα και εφόσον είμαστε ήρεμοι, θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι.

Προέρχεστε από 4 συνεχόμενες νίκες και έχετε καλύτερη ψυχολογία. Πόσο σας βοηθά αυτό;

Έχουμε καλό κλίμα και βοήθησαν οι νίκες. Μας έδωσαν χαρά, ευχαρίστηση και θέλουμε και άλλη.

Έχεις παρακολουθήσει τον ΠΑΟΚ;

Λίγο, όχι πολύ. Είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος αντίπαλος σε μία τετράδα παιχνιδιών με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Πως περιμένεις αυτή την τετράδα;

Θα είναι τέσσερα δύσκολα παιχνίδια. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε με δυνατούς αντιπάλους και όλοι θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερο αυτό μας. Οι παίκτες θέλουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια για να δείχνουμε τις ικανότητες μας. Το κλίμα είναι καλύτερο και τα περιμένουμε με θετική σκέψη.

Απέχετε τρεις βαθμούς από τον Ολυμπιακό, μπορείτε να καταλάβετε την κορυφή;

Το πιστεύω, είμαι σίγουρος. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν. Μπορούμε να τα καταφέρουμε και όλοι το πιστεύουμε.

Είχες ένα σοβαρό τραυματισμό στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Ανησύχησες πολύ; Φοβήθηκες;

Δεν ήταν και τόσο ωραίο που έμεινα τρεις μέρες στο νοσοκομείο στο Αζερμπαϊτζάν με ένα σοβαρό τραυματισμό. Όταν μου έδωσαν άδεια να γυρίσω στην Αθήνα, ένιωσα καλύτερα και κοίταξα την αποκατάσταση μου, γιατί ήθελα να γυρίσω Fit.

Κατάλαβες αμέσως ότι ήταν κάτι πολύ σοβαρό;

Ναι, γιατί μόλις βρέθηκα στο έδαφος, ανέπνεα με δυσκολία. Για 10 λεπτά έπαιρνα δύσκολα τις ανάσες και αυτό με έκανε να σκέπτομαι διάφορα πράγματα. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πράγματα που συμβαίνουν. Αυτό που πρέπει να σκέφτεται κάποιος είναι πως να επιστρέψει και να γυρίσει δυνατός.

Ήσουν ο MVP της Φιλανδίας και απέσπασες καλές κριτικές από τον Τύπο της πατρίδας σου. Σου τονώνει την ψυχολογία αυτό;

Ασφαλώς, όταν παίζω καλά με την Εθνική μου δίνει αυτοπεποίηση, θα με βοηθήσει και στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να τα δώσω όλα. Νιώθω σιγουριά και αυτοπεποίθηση και θέλω να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ