ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Δεν θα συμβιβαστούμε με τη 2η θέση"

Λουντ: "Δεν θα συμβιβαστούμε με τη 2η θέση"

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε για τους στόχους που έχει ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν και έθεσε ως προτεραιότητες τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μία καλή πορεία στο Europa League.

Ο Ρόμπιν Λουντ ήταν η ευχάριστη έκπληξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Κάτι που εξαργύρωσε με μία θέση βασικού στην ενδεκάδα της Φιλανδίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο Φιλανδός χαφ μίλησε στην ιστοσελίδα "yle.fi", κατά την παρουσία του στην πατρίδα του και αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και στους αγωνιστικούς στόχους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αρχικά, μίλησε για τη δική του κατάσταση: "Νιώθω πολύ καλά, σωματικά και πνευματικά. Η προετοιμασία κύλησε πολύ καλά και εγώ θεωρώ ότι είχα καλή παρουσία".

Η πίεση για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ήταν μεγάλη και ο Λουντ φάνηκε αισιόδοξος: "Είχε πολύ μεγάλη σημασία για εμάς η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή απόδοση στην Ευρώπη. Απλώς, χρειάζεται να το πιστέψουμε".

Έπειτα, εξέφρασε την άποψη του για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη: "Ο όμιλος δείχνει πολύ ισορροπημένος. Κατά την άποψη μου, όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Κάθε μία από τις ομάδες του ομίλου, διαθέτει δυνατή έδρα. Εμείς πρέπει να είμαστε ικανοί να νικήσουμε τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να το πετύχουμε".

Στη συζήτηση μπήκε το ελληνικό πρωτάθλημα και ο Λουντ εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να σπάσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού: "Βεβαίως, είναι στόχος ο τίτλος. Πολλοί περιμένουν για πολύ καιρό για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ή έστω, να το πετύχει κάποιος άλλος".

Καταλήγοντας, κατέστησε σαφές ότι φέτος, επιτυχία είναι μόνο η πρώτη θέση: "Η ομάδα μου είναι τόσο μεγάλη και έχει τόσο φανατικούς υποστηρικτές, ώστε περιμένουν τον τίτλο. Δεν θα συμβιβαστούμε με τη δεύτερη θέση σε καμία περίπτωση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ