ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λουντ: "Από το άλμα, στο νοσοκομείο"

Λουντ: "Από το άλμα, στο νοσοκομείο"
INTIME SPORTS

Οι Λουντ και Νίνης παρέστησαν σε εκδήλωση χορηγού εταιρίας του Παναθηναϊκού, με τον Φιλανδό χαφ να θυμάται τον τραυματισμό του.

Ο Σωτήρης Νίνης και ο Ρόμπιν Λουντ παρευρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (3/9) σε εκδήλωση εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, η οποία συνεργάζεται χορηγικά με την ΠΑΕ. Οι δύο χαφ του Παναθηναϊκού έμειναν για αρκετή ώρα στο κατάστημα και "πολιορκήθηκαν" από δεκάδες φίλους του Τριφυλλιού.

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε στους δημοσιογράφους για τον τραυματισμό του και για τους στόχους που υπάρχουν, μετά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League από τη Γκαμπάλα.

"Έχω συμπληρώσει περίπου είκοσι μέρες από τον τραυματισμό μου. Ήταν δύσκολο όλο αυτό το διάστημα όπως συμβαίνει σε κάθε τραυματισμό. Ήθελα πολύ να παίξω, όμως αυτό δεν ήταν δυνατό. Τώρα πάω καλύτερα και πιστεύω πως σε δύο-τρεις βδομάδες θα είμαι έτοιμος" ανέφερε ο Λουντ για την κατάσταση του .

Σε ερώτηση για το τι θυμάται από τη φάση του τραυματισμού του, σχολίασε: "Θυμάμαι πως πήδηξα στον αέρα για την κεφαλιά και ότι ένιωσα έναν απίστευτο πόνο στα πλευρά και μετά βρέθηκα στο νοσοκομείο".

Όσο για τη συνέχεια, ο Λουντ εναρμονίστηκε με τα λεγόμενα των συμπαικτών του, κάνοντας λόγο για τίτλου: "Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Φυσικά υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου και το ιδανικό είναι στο τέλος να πανηγυρίσουμε το νταμπλ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ