ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λίνκαρ: "Γιατί πήγα στον Παναθηναϊκό; Αυτοί πήραν το Euro..."

Λίνκαρ: "Γιατί πήγα στον Παναθηναϊκό; Αυτοί πήραν το Euro..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έρικ Λίνκαρ που είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό το 2002 αναρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή στη Ρουμανία γιατί είχε έρθει στους πράσινους.

Σπάνια παραδοχή από ποδοσφαιριστή αλλά ο Έριν Λίνκαρ που πέρασε από τον Παναθηναϊκό δεν δίστασε να παραδεχτεί έστω και δεκαπέντε χρόνια μετά πως κάποια στιγμή και ο ίδιος είχε αναρωτηθεί γιατί πήρε μεταγραφή στους πράσινους.

Ο Ρουμάνος είχε αποκτηθεί από το τριφύλλι το καλοκαίρι του 2002 αλλά έπαιξε ελάχιστα με αποτέλεσμα λίγους μήνες αργότερα να αποχωρήσει. Πλέον στα 38 του και έχοντας ξεκινήσει καριέρα προπονητή βρέθηκε καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο "Digi Sport Matinal".

Εκεί σημείωσε μεταξύ άλλων: "Δεν ξέρω αν η μεταγραφή μου έγινε επειδή όντως ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν έναν παίκτη σε εκείνη τη θέση. Δυο ή τρεις παίκτες εκείνο το καλοκαίρι είχαν φύγει. Μπήκα όμως σε ένα γκρουπ που μετά από δυο χρόνια κατάφεραν να γίνουν νούμερο 1 στην Ευρώπη.

Μετά από χρόνια ρώτησα τον εαυτό μου γιατί πήρα μεταγραφή εκεί. Ήταν δύσκολα εκεί, να είσαι αναπληρωματικός για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ