ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λίγες πιθανότητες για ελεύθερο επιθετικό

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Ουζουνίδης και Διαμαντόπουλος θα τσεκάρουν την αγορά των ελεύθερων, αλλά δεν είναι εύκολο να βρουν τον στράικερ που θέλουν.

Η έλευση του Εργκούς Κάτσε και του Γιάννη Μυστακίδη, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, γεμίζουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού σε μία εποχή που είχε αποψιλωθεί. Όσο για την απώλεια του Δημήτρη Κωνσταντίνιδη, ο οποίος κατέληξε στη Μπρέσια, δεν προκαλεί ανησυχία από τη στιγμή που δεν πουλήθηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και υπάρχει ο Ματίας Γιόχανσον για το δεξιό άκρο της άμυνας.

Ασφαλώς, η ενσωμάτωση των Κάτσε και Μυστακίδη στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού ικανοποιεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά δεν λύνει τη λειψανδρία στην επίθεση. Η απουσία ενός επιθετικού περιοχής και η κατ' ανάγκη χρησιμοποίηση του Δώνη συνιστούν ένα σημαντικό πρόβλημα.

Πλέον, ο Ουζουνίδης και ο Διαμαντόπουλος θα εξετάσουν τους διαθέσιμους στράικερ στην αγορά των ελεύθερων και θα αποφασίσουν εάν υπάρχει κάποιος αξιόλογος. Σαφώς, ο 50χρονος προπονητής θα ήθελε έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα έπαιζε άμεσα, αλλά δεν υφίσταται τέτοιος. Εφόσον εντοπιστεί κάποιος που θεωρηθεί ευκαιρία και έχει προσιτό κασέ, τότε θα πραγματοποιηθούν συζητήσεις για την απόκτηση του. Αλλά, το ενδεχόμενο μεταγραφής συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες...

Ο ΠΡΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τεχνικός διευθυντής της Σαμπντόρια, Ντανιέλε Πράντε, ο οποίος συμμετείχε στην συγκέντρωση εκπροσώπων ομάδων και ποδοσφαιριστών που παραδοσιακά διοργανώνεται στην Ιταλία το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών, στο ξενοδοχείο "Melia" του Μιλάνο, ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο Ιταλός παράγοντας ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να κατατεθεί προσφορά για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος προτάθηκε αλλά ιεραρχείται χαμηλά στη λίστα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ