ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λήξη συναγερμού, μένει ως το τέλος ο Ουζουνίδης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) 24MEDIA

Το πλάνο επιπλέον περικοπών δεν υλοποιήθηκε και οι σκέψεις παραίτησης προς το παρόν εξαφανίστηκαν από το μυαλό του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος παραμένει στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δύο όψεις στο πράσινο νόμισμα μετά το "σίριαλ Κουρμπέλη" στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η θετική: ο Παναθηναϊκός θα έχει τον αρχηγό του στο ρόστερ του μέχρι το τέλος της σεζόν και θα περιμένει από τον μάνατζέρ του, Αντώνη Αποστολόπουλο και τον τεχνικό διευθυντή του, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, μια πρόταση από το Καμπιονάτο εντός των επόμενων 15 ημερών. Μια πρόταση για συμφωνία "α λα Βλαχοδήμος - Μπενφίκα". Εκτός μεταγραφικής περιόδου, ενόψει του καλοκαιριού, με "γερή" προκαταβολή.

Η αρνητική: αυτά τα 1,5 - 2 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί από την πώληση του Κουρμπέλη πώς θα βρεθούν; Ο Παναθηναϊκός χωρίς εννέα παίκτες πια (Tσάβες, Μολέντο, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Σιλά, Χίλιεμαρκ, Καμπέσας, Ρέις, Κουτρουμπή), με πληρωμένους τους Κάτσε – Μυστακίδη και μικρό συμβόλαιο στον Βαγγέλη Οικονόμου, μείωσε σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ των συμβολαίων. Όμως οι οφειλές προς τους πιστωτές τρέχουν και απειλούν! Και τα χρήματα της Αλ Αϊν (δόση για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ) δεν αρκούν για όλους: και για τους τωρινούς και για τους παλιούς παίκτες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ηρέμησε. Δεν πανηγυρίζει, αλλά πλέον εξαφανίστηκαν οι σκέψεις παραίτησης. Προς το παρόν τουλάχιστον. Η παραμονή του Κουρμπέλη (επειδή το ήθελε ο παίκτης), η ενίσχυση με Κάτσε - Μυστακίδη, η μη υλοποίηση του πλάνου έξτρα περικοπών (έμειναν όπως αναμενόταν οι Μουνιέ, Γιόχανσον, Ινσούα, ακόμη και ο Κουλιμπαλί προσώρας) και η πιο θετική διάθεση συνεργασίας μεταξύ Αλαφούζου και του διδύμου Τουμαζάτου – Διαμαντόπουλου (επικοινωνία, συζήτηση για το θέμα Κουρμπέλη, κουβέντα και με τον Ιβάν Σαββίδη), κάνουν κάπως πιο αισιόδοξο τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Για να μείνει και να... παλέψει με τα κύματα στα επόμενα 11 ματς, μεταξύ των οποίων και τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό - ΑΕΚ, αλλά και Ατρόμητο - Πανιώνιο - Αστέρα Τρίπολης.

Τι θα συμβεί τους επόμενους τρεις μήνες στον Παναθηναϊκό και πολύ περισσότερο το καλοκαίρι, ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά. Μέρα με τη μέρα προκύπτουν οι εξελίξεις πια σ’ αυτή την ομάδα, εδώ και πολλούς μήνες. Θα αντέξει οικονομικά; Θα "ντριμπλάρει" τις αφαιρέσεις βαθμών (την επόμενη εβδομάδα οι εκδικάσεις για Τελάντερ, Ταυλαρίδη, Λέτο, Τοτσέ, Εσιέν) παίρνοντας ανάσα; Θα σταθεί με αξιοπρέπεια εντός αγωνιστικού χώρου;

Όλα αυτά θα τα ζήσει και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος αυτή τη φορά - εν αντιθέσει με τις "βόμβες" της προηγούμενης εβδομάδας - προτίμησε να αποφύγει τη… Nova στην καθιερωμένη πριν από κάθε ματς συνέντευξη και έδωσε τη θέση του στον βοηθό του, Σπύρο Μαραγκό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΞΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) 24MEDIA
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ